Co používat k přípravě? Gaiwan nebo konvičku z isingu?
Porcelánovou konvičku na puer.
hanssd píše:Já osobně používám gaiwan jenom na zelené čaje. Ising konvičku na oolongy.
Porcelánovou konvičku na puer.
Bambi píše:Ideální (pro činské čaje) asi je mit na zelené a bílé čaje skleněnou konvičku nebo skleněný gaiwan, aby byla vidět barva nalevu i tvar + případné ochmýření listu... .
Lam3r_co. píše: Termoska je este z cias komunizmu, sklenne vnutro.
Dzin Tea Racer píše:Lam3r_co. píše: Termoska je este z cias komunizmu, sklenne vnutro.
Nejlepší co jde sehnat! Dneska to dělá jen pod patentem firma Thermos...
I v kovové termosce jakkoliv zatahlé mi to degraduje čaj :( A to tam mám jen vodu.. kovová použitelná jen na vodu a PuEr.
Monishka píše:Ja pripravuju na cestach caj v te cinske sklenene termosce, videla jsem na fotkach, ze ji mas taky. Neni to zle, lepsi nez libovolne "cizi" nadobi, ale ten caj porad nechutna jako z nadobicka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků