Ja tiez nikdy nesladim, ani sypany, ani sackovy. Iba v pripade ze som chory, tak vtedy si robim take speciality, ze zazvorovy + citron + med. Caje s cajovnika som este nesladil, ale mozno skusim nejake experimenty ako tu bolo spomenute - skorica, ... mohlo byt celkom dobre
Odporucam spravit este experimenty nielen s citronovou stavou, ale skuste dat do sackoveho caju aj pomarancovu stavu, mandarinkovu, hroznovu...
so sypanymi sa teke neodvazim skusat
Inac dzin, pri vsetkych cajoch mas popisane rozne chute, vonu - gastan, citrusy, smetanu, posekana trava ... ak sa mozem opytat ako to dokazes vsetko vnimat? ja ked si robim caj vnimam max. 2 chute a 1 vonu. Treba si na to nejako natrenovat chute a cuch dlhodobym cajovanim??? myslim ze ano, nie? Ja som sa az po nejakych 10 cajovaniach naucil kedy treba zlievat caj podla vone poklicky na gaiwane