No, já nevím. Osobně si dám radši zázvor samotný.
Nicméně, zastávám názor, že každý má pít, co mu chutná a nikdo nemá právo to hodnotit. Ačkoli nesladím čaj a nesladil jsem ho nikdy, nemám vůbec nic proti, když si návštěva "přisladí". A jsou to kolikrát veselé situace, protože lidé jsou povětšinou poučeni, že sladit čaj je barbarství a tudíž každý čajomil bude nanejvýše zhnusen. Prostě prima.
Ale k věci. Míchání čajů mi příliš nesedí, ačkoli..........v provincii Fujian produkovanou Tie Guan Yin nakupují obchodníci na čajovém marketu (forma burzy) . Nakupují různé sorty. Podle vůně, síly a barvy nálevů atd. No a potom blendují svou směs. Tak, aby byla vyvážená. Takto vzniká "květinková" TGY, ale i polotovar k pražení toho, čemu říkáte "tradiční". Tak se s tím nějak poperte.
Míchání druhů, tak to nechávám na anglické majitele plantáží, a pak si při snídaní řeknu: " Jářku, "English breakfest", héérgot, to je to dneska síla!