Priprava nejen zelenych caju v praci?
delsi dobu pozoruju z povzdali, dnes se tedy i zapojuji
Chtel bych se zeptat jak resite piti zelenych a vseobecne caju citlivych na teplotu v praci? Momentalne konzumuji prevazne shu pu'er, liubao, heicha a proste to co se da zalivat vrouci nebo jen mirne schladlou vodou, pak si doma vecer dam sheng pu'er, senchu nebo nakej zelenak a nemuzu spat ... proto bych rad nak doresil piti techto caju i pres den. Napada me zrejme slit vrouci vodu do termosky, namerit za jak dlouho schladne na danou teplotu a pak udelat postupne nekolik nalevu. Jak toto resite? U konvice je frmol, takze nechat ji otevrenou nekolik minut moc nemuzu, taky bych asi nemel cajovanim zabijet pulku pracovni doby pripadne je louhovacka alternativa, moc nevim jak se pouziva a kde ji sehnat.
diky