>Tea Racer: vim o tom, jsou to opravdu rozdilne oolongy, zatim jsem jeste zadny Nai Xiang v konvicce nezalil a asi je opravdu rozumnejsi investovat do nejake dalsi na tyhle ovonene varianty.. Co jsem zatim 'zkombinoval', je Tie Kuan Yin, Rui Gui a Phoenix. Coz take asi neni idealni, ale mit na kazdy caj jednu konvicku je alespon ted na zacatku nad moje sily :] ..
>IkE Blaster: ano, myslime asi to same, takovy ten porcelan dle ISO 3103-1980 (treba
http://www.looseleafteareview.com/wp-co ... l-copy.jpg) :]. Zvyknul jsem si z toho pit caj, tyto degustacky se pouzivaji i u nas v cajovne. Gaiwan jsem take pro pripravu caje jeden cas pouzival, ale degustacka mi vyhovuje vice.
A jestli to je zpusobene vodou, je snadne zjistit, zkusim pripravit caj jak v yixing konvicce na gong fu zpusob, tak i v degustacce, stejny caj, stejna voda a uvidim. Vodu v řádu mame obecne vybornou, z v podstate horske prehrady (Stanovice, v kopcich kousek od Varu), ale vzhledem k tomu, ze vlastni upravu vody z prehrady na pitnou vodovodni jsem videl parkrat na vlastni oci, je filtrace opravdu na miste :)) ..