Stránka 1 z 1

TIBI, japonský kefír, vodní kefír

PříspěvekNapsal: 5. 10. 2014 14:35
od Dzin Tea Racer
Znáte to a připravujete jej?
Mě to moc chutná, je to vynikající. Má to podobné vlastnosti jako kombucha, ale je to chutnější a děla se to i s ovocem.
Info na webu je hodně. Zajimala by mě osobní zkusenost.

Re: TIBI, japonský kefír, vodní kefír

PříspěvekNapsal: 23. 9. 2017 07:46
od Vsper
Tibi mi chutná moc, ale vždycky jsem o krystalky po nějaké době přišla - krystaly zhnědly až byly na vyhození. A vždycky se mi množila dost pomalu. Zkoušela jsem různé druhy vod, různá sladidla i ovoce (samozřejmě všechno jen bio a nesířené), a výsledek byl vždycky stejný.
Ted mám chuť se do toho pustit znova, ještě s kombuchou, která mi chutná taky moc.

Re: TIBI, japonský kefír, vodní kefír

PříspěvekNapsal: 23. 9. 2017 11:11
od Dzin Tea Racer
Já to pil asi rok, a opet jsem se vrátil ke kombuše. :-)