Re: Domácí výroba a příprava potravin - Pro fajnšmekry!!!
Napsal: 3. 12. 2020 20:03
V zelí už je celuloza rozložená tak dokonale, že to nekřupe, ale je to lahoda....
U zelí ne, ale u pickles se mi stalo, že jsem načal 5 let staré a luxus, a jindy pachuť a nic moc, ale to je nejen zeleninou, ale i že to chytne jiné kvasinky.
Chunan pasta, pokud je delaná jak má být (hlavně z kvalitního saké nebo suchého vina, nikoliv z vodky apod) tak je to fantazie.
Až pojedes k nám do hor, stav se Stane.
U zelí ne, ale u pickles se mi stalo, že jsem načal 5 let staré a luxus, a jindy pachuť a nic moc, ale to je nejen zeleninou, ale i že to chytne jiné kvasinky.
Chunan pasta, pokud je delaná jak má být (hlavně z kvalitního saké nebo suchého vina, nikoliv z vodky apod) tak je to fantazie.
Až pojedes k nám do hor, stav se Stane.