Re: Pěstujete Chilli papričky? Pochlubte se! :-)
Napsal: 26. 9. 2016 16:49
Tak jsem dnes "vařil" chilli pastu ala Chu Nan, recept pochází z Číny a je jednoduchý.
Na 300 g palivého červeného dejte 50 g, česneku a stejný díl zázvoru, 50 ml alkoholu typu vodka aby byl bez chuti. 20 g soli, 60 g cukru.
Vše rozmixovat a dát na cca 3-4 dny do tepla, pak až do sklepa či lednice.
Semínka by tam měly být dle receptu.
Na 300 g palivého červeného dejte 50 g, česneku a stejný díl zázvoru, 50 ml alkoholu typu vodka aby byl bez chuti. 20 g soli, 60 g cukru.
Vše rozmixovat a dát na cca 3-4 dny do tepla, pak až do sklepa či lednice.
Semínka by tam měly být dle receptu.