Zrání čajů Pu Erh a podobných.
Odkaz je zde!


Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.








Najlepsie sa zatial dari LF Blue label 2009, ktory sa mi zdal z LF labelov najdrsnejsi a casom sa zacina pekne zjemnovat! A ako pozeram na nete ceny, tak dry storage zvykne byt ovela viac ceneny. Co vy na to?
, co by sa takto provizorne dalo este zlepsit?
) da sa to nejak aspon trosku zachranit?Pavel>X< píše:Dala by se na regulaci vlhkosti použít sádra? prý má takovou vlastnost že vysokou vlhkost nasává a když je vlhkost malá tak se sádra vysušuje čímž se v okolí vlhkost zvyšuje...dííky




Hlavně mi ale u některých vlhkých čajů vadí, že se tím rychleji ztrácí původní charakter čaje - což někdy až tak nevadí, ale u dnešních dobrých koláčů by to byla škoda.




Mám totiž doma takovýto jeden koláček shu pchu eru a zatím ho opravdu jen "větrám".


ale nerad by som boli aby sme mali uz teraz po prvom polroku nivovu prichut
)mozem tym Yixingom nieco pokazit?


Zpět na Černé, zrající & PuEr - Hei Cha
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků