Zrání čajů Pu Erh a podobných.
Odkaz je zde!

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.

Najlepsie sa zatial dari LF Blue label 2009, ktory sa mi zdal z LF labelov najdrsnejsi a casom sa zacina pekne zjemnovat! A ako pozeram na nete ceny, tak dry storage zvykne byt ovela viac ceneny. Co vy na to?
  Najlepsie sa zatial dari LF Blue label 2009, ktory sa mi zdal z LF labelov najdrsnejsi a casom sa zacina pekne zjemnovat! A ako pozeram na nete ceny, tak dry storage zvykne byt ovela viac ceneny. Co vy na to? , co by sa takto provizorne dalo este zlepsit?
 , co by sa takto provizorne dalo este zlepsit?  ) da sa to nejak aspon trosku zachranit?
 ) da sa to nejak aspon trosku zachranit?Pavel>X< píše:Dala by se na regulaci vlhkosti použít sádra? prý má takovou vlastnost že vysokou vlhkost nasává a když je vlhkost malá tak se sádra vysušuje čímž se v okolí vlhkost zvyšuje...dííky

Hlavně mi ale u některých vlhkých čajů vadí, že se tím rychleji ztrácí původní charakter čaje - což někdy až tak nevadí, ale u dnešních dobrých koláčů by to byla škoda.
 Hlavně mi ale u některých vlhkých čajů vadí, že se tím rychleji ztrácí původní charakter čaje - což někdy až tak nevadí, ale u dnešních dobrých koláčů by to byla škoda. 

Mám totiž doma takovýto jeden koláček shu pchu eru a zatím ho opravdu jen "větrám".
 Mám totiž doma takovýto jeden koláček shu pchu eru a zatím ho opravdu jen "větrám".

ale nerad by som boli aby sme mali uz teraz po prvom polroku nivovu prichut
  ale nerad by som boli aby sme mali uz teraz po prvom polroku nivovu prichut   
  )mozem tym Yixingom nieco pokazit?
 )mozem tym Yixingom nieco pokazit?

Zpět na Černé, zrající & PuEr - Hei Cha
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků