Takze moj nazor na pripravu caju sposobom Kung Fu -
Uzasne!!! Nechapem ako som mohol doteraz pit caje klasickym sposobom. Odteraz budem robit vsetky na Kung Fu sposob
Najblizsie vyskusam Pai Mu Tan. Dian Hong Gong Fu som robil bez oplachu - 15, 10, 20, 20, 25, 30, 35, 50s a presne viem, kde treba ubrat a kde pridat. 3. a 4. nalev bol trocha trpkejsi tam uberem, 1. dam viac, druhy menej ... Je to proste super. Farby su
krajsie - zacinal hnedou, prechadzal cez cervenu a koncil oranzovo-hnedou. Chut je
lepsia!!! Ziadna horkota, iba trpkost ked to prezeniem z luhovanim. Urobil som 8 nalevov, z toho tak 6 bolo pitelnych, siedmi bol ovela slabsi a 8. uz bola voda... Takze som si to cajovanie naozaj uzil
Inac uz chapem, preco vravite, ze termoska ma byt minimalne 1,5 litra
Ja mam litrovu a ked budem robit Puer, tak to si asi pripravim dalsiu vodu do rychlovarky
Takze som velmi spokojny s tymto sposobom pripravy a aj celkovy cas cajovania sa zvysi, cajoval som asi 1h 15min. Ale najviac ta
CHUT je uplne ina, proste novy vesmir... Takze vam vsetkym dakujem za pomoc