www.zalozfirmu.cz

Mafia problém...

<<

Monishka

Uživatelský avatar

Pokročilý Čajomil
Pokročilý Čajomil

Příspěvky: 1371

Registrován: 10. 1. 2008 13:56

Bydliště: Praha

Příspěvek 7. 3. 2008 00:27

Mafia problém...

miroš píše:Ano eště co říkáte na České hry třeba Polda a nebo Mafia? :D


ja ji prave znova hraji :-D
Akorat je tam bug v misi "Vylet na venkov", kdyz zajizdim do toho skladiste tak to pokazde padne a jeste jsme se nedostala k tomu to vyresit.

// edit Dzin Tea Racer: Téma rozdeleno, problémy teto hry budem řešit zde...
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
<<

Doom

Uživatelský avatar

Čajomil
Čajomil

Příspěvky: 890

Registrován: 18. 1. 2008 17:47

Bydliště: Holomóc pod Kosiřem

Příspěvek 7. 3. 2008 09:59

mafia mě teda nikdy nepadla... ale je pro ni nějakej patch, zkus ho stáhnout a povýšit si hru, možná to pomůže
<<

Monishka

Uživatelský avatar

Pokročilý Čajomil
Pokročilý Čajomil

Příspěvky: 1371

Registrován: 10. 1. 2008 13:56

Bydliště: Praha

Příspěvek 7. 3. 2008 12:01

Doom píše:mafia mě teda nikdy nepadla... ale je pro ni nějakej patch, zkus ho stáhnout a povýšit si hru, možná to pomůže


Rekla bych ze jo, uz jsme to kdysi resila, kdyz jsme ji hrala poprve.
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
<<

Monishka

Uživatelský avatar

Pokročilý Čajomil
Pokročilý Čajomil

Příspěvky: 1371

Registrován: 10. 1. 2008 13:56

Bydliště: Praha

Příspěvek 7. 3. 2008 12:44

Monishka píše:
Doom píše:mafia mě teda nikdy nepadla... ale je pro ni nějakej patch, zkus ho stáhnout a povýšit si hru, možná to pomůže


Rekla bych ze jo, uz jsme to kdysi resila, kdyz jsme ji hrala poprve.


cenzura Dzin Tea Racer: Proboha Monishko, nemůžes tu ventilovat warez, to zavání průšvihem!
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
<<

Monishka

Uživatelský avatar

Pokročilý Čajomil
Pokročilý Čajomil

Příspěvky: 1371

Registrován: 10. 1. 2008 13:56

Bydliště: Praha

Příspěvek 7. 3. 2008 18:23

Doom píše:mluví tady snad někdo o warezu? patch je přece legální aktualizace programu, ne?
žádnej serial, žádnej crack, žádný no-cd!


JJ, rikala jsem predtim, ze jsem zkousela patch 1.2 ale tvrdil, ze neni hra v registrech tudiz neni instalovana. Nasla jsem ji v registrech v HKEY_LOCAL_MACHINE, ale rikala jsem si, jestli je treba nehleda v HKEY_CURRENT_USER. Ale nefunguje to, tak shanim jestli by treba nefungoval patch nizsi verze, ktery ale nikde nemuzu najit. Jestli nahodou nekdo mate instalovanou Mafii, podivejte se mi kdyztak prosim, kam se zapisuje do registru, mozna by to pomohlo to patchnout.
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
<<

Dzin Tea Racer

Uživatelský avatar

Administrátor
Administrátor

Příspěvky: 10007

Registrován: 5. 1. 2008 00:18

Bydliště: Jihočech

Příspěvek 7. 3. 2008 23:58

Monishka píše:
Dzin Tea Racer píše:
Doom píše:mluví tady snad někdo o warezu? patch je přece legální aktualizace programu, ne?
žádnej serial, žádnej crack, žádný no-cd!


Právě že před editem psala o cracku :.) ;...) :grin:


Ale kdepáááák je nepsala o cracku ja psala o patchi 1.2 celou dobu, a popisovala jsem co jsem delal s registrama abych to patchnula. Neporebuju crack mam original CD a dveš mechaniky, na co crack. Vubec.


V postu si psala o cracku! Proč bych to jinak mazal, bylo tam " nefunguje ani s crackem" , pristě to zamknu hodim na smeťák a smažu druhy den. Možná si se preklepla, ale crack tam byl. Proto sem to musel smazat. Jinak by me ani nenapadlo to editovat, mazat, je to zbytečná práce...
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... :roll:
Obrázek
Obrázek
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
<<

Dzin Tea Racer

Uživatelský avatar

Administrátor
Administrátor

Příspěvky: 10007

Registrován: 5. 1. 2008 00:18

Bydliště: Jihočech

Příspěvek 8. 3. 2008 01:04

No ono někdy záleží i na tom že se nesmi instalovat nikam jinam než na oddíl C, záleží jak to je delany.
Jinak pokud máš origo tak se obrať na tech. podporu ne?
Hodne info i patche o hře jsou tady
link
nebo taky tady
Jinak každý patch vyšší verze by mel zahrnout i nižší verzi ale neni to pravidlo...
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... :roll:
Obrázek
Obrázek
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
<<

Monishka

Uživatelský avatar

Pokročilý Čajomil
Pokročilý Čajomil

Příspěvky: 1371

Registrován: 10. 1. 2008 13:56

Bydliště: Praha

Příspěvek 8. 3. 2008 01:27

Dzin Tea Racer píše:No ono někdy záleží i na tom že se nesmi instalovat nikam jinam než na oddíl C, záleží jak to je delany.
Jinak pokud máš origo tak se obrať na tech. podporu ne?
Hodne info i patche o hře jsou tady
link
nebo taky tady
Jinak každý patch vyšší verze by mel zahrnout i nižší verzi ale neni to pravidlo...


Casto to tak prave neni. Je fakt, ze ja vsechny hry davam na F. V tom by to teoreticky mohlo byt. Tak ja to pak zkusim. Nicmene jestli to pujde tak je to zhovadilost s prominutim. Snad si muzu instalovat kam chce ne? Technickou podporu az v krajni nouzi, stejne nic nevyresej, jako obvykle. Nepamatuju si ze by mi kdy neci technicka podpora s necim pomohla, dycky jen uzovatele "stouralove".
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
<<

Dzin Tea Racer

Uživatelský avatar

Administrátor
Administrátor

Příspěvky: 10007

Registrován: 5. 1. 2008 00:18

Bydliště: Jihočech

Příspěvek 8. 3. 2008 01:33

Monishka píše:Casto to tak prave neni. Je fakt, ze ja vsechny hry davam na F. V tom by to teoreticky mohlo byt. Tak ja to pak zkusim. Nicmene jestli to pujde tak je to zhovadilost s prominutim. Snad si muzu instalovat kam chce ne? Technickou podporu az v krajni nouzi, stejne nic nevyresej, jako obvykle. Nepamatuju si ze by mi kdy neci technicka podpora s necim pomohla, dycky jen uzovatele "stouralove".


Např. u programu Zoner Media Explorer, je treba ho mit na C, taky hloupost :( hlavne že instalator dává na vyber, u mnoha her se mi to taky už stalo že dokud nebyly na C tak to blblo :(
Technická podpora u nejakych her, funguje naprosto bezchybne, a když to je česká hra tak o to je to lepsi, napr. vzpominam Vietcong...
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... :roll:
Obrázek
Obrázek
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
<<

Doom

Uživatelský avatar

Čajomil
Čajomil

Příspěvky: 890

Registrován: 18. 1. 2008 17:47

Bydliště: Holomóc pod Kosiřem

Příspěvek 8. 3. 2008 08:24

mafia funguje po instalaci na jakýkoliv disk...
<<

Dzin Tea Racer

Uživatelský avatar

Administrátor
Administrátor

Příspěvky: 10007

Registrován: 5. 1. 2008 00:18

Bydliště: Jihočech

Příspěvek 8. 3. 2008 10:56

Doom píše:mafia funguje po instalaci na jakýkoliv disk...


No nemusi to byt pravidlo, u tebe možná, ale já sem se setkal na vlatní kůži tím že mi hra i programy fungovali jen při instalu na C, a na jinem PC běhali bez problémů i na jiných oddílech.
BTW: Mafii sem nehrál, nelíbí se mi ta doba ve které je situovaná...
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... :roll:
Obrázek
Obrázek
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
<<

Monishka

Uživatelský avatar

Pokročilý Čajomil
Pokročilý Čajomil

Příspěvky: 1371

Registrován: 10. 1. 2008 13:56

Bydliště: Praha

Příspěvek 8. 3. 2008 14:14

Dzin Tea Racer píše:
Doom píše:mafia funguje po instalaci na jakýkoliv disk...


No nemusi to byt pravidlo, u tebe možná, ale já sem se setkal na vlatní kůži tím že mi hra i programy fungovali jen při instalu na C, a na jinem PC běhali bez problémů i na jiných oddílech.
BTW: Mafii sem nehrál, nelíbí se mi ta doba ve které je situovaná...


Me se prave moc libi.
Teoreticky je mozne, ze mam problem s tim, ze je to logicky disk.
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
<<

Doom

Uživatelský avatar

Čajomil
Čajomil

Příspěvky: 890

Registrován: 18. 1. 2008 17:47

Bydliště: Holomóc pod Kosiřem

Příspěvek 8. 3. 2008 18:06

HRY FUNGOVALY - bože, neserte tak tu češtinu :grin:

já mafii taky míval na disku, který byl dělený na C,D,E a bez problémů

spíš mám ale dojem, že mafia blbě chodí pod XPčkama - já ji hrával pod tuším Win98 (ale ruku do trouby za to nedám, už je tomu sada let)
zkoušela jsi režim kompatidebility?
<<

Monishka

Uživatelský avatar

Pokročilý Čajomil
Pokročilý Čajomil

Příspěvky: 1371

Registrován: 10. 1. 2008 13:56

Bydliště: Praha

Příspěvek 8. 3. 2008 21:23

Doom píše:HRY FUNGOVALY - bože, neserte tak tu češtinu :grin:

já mafii taky míval na disku, který byl dělený na C,D,E a bez problémů

spíš mám ale dojem, že mafia blbě chodí pod XPčkama - já ji hrával pod tuším Win98 (ale ruku do trouby za to nedám, už je tomu sada let)
zkoušela jsi režim kompatidebility?


Nezkousela, hra beha sama o sobe super, ale zhrouti se ve chvili kdy nahrava jeden cinematic. Mohl by byt problem s novejsim DirectX rozhranim, navim jaka verze je pouzivana ale 9 to nebude. Rekla bych 8. Ten problem bude mit mnohem vice lidi, jeste jsme nemela porad cas se podivat jestli to nekde nekdo neresi.
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
<<

Doom

Uživatelský avatar

Čajomil
Čajomil

Příspěvky: 890

Registrován: 18. 1. 2008 17:47

Bydliště: Holomóc pod Kosiřem

Příspěvek 8. 3. 2008 22:57

jo, mafia je určtě DX8 - ale s DX9 by kompatibilní měla být
zkus ten režim kompatibility a uvidíš

Zpět na PC a IT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

TOPlist Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz