Feng Huang - Fénixové čaje
Druhá část, kterou bych zde rád rozvedl, je o jejich přípravě. Ne, nečtete špatně, to, že se připravují ideálně na gong-fu, vím. Dokud jsem na ně neměl konev, odmítal jsem je pít jinde než v čajovně
Ale ty "obyčejnější" Dan Congy (a někdy dokonce i ty lepší) se ukazují jako docela rozmarné čaje (o tomhle už mě zpravil i Max, čímž mu chci poděkovat). Někdy mám ze stejného množství, teploty vody, čaje, více nálevů a jindy je to s bídou jedna "konev" (simax 0,6l). Přitom jsou to třeba chuťově dobré čaje, neparfémované..
Vaše zkušenosti?
díky
Edit Dzin Tea Racer: Trochu jsem opravil název.




), uleželém, tak 3-4 roky
Vubec neni "rozmarny". Myslim, ze s Fenixem podobne kvality by nemel vzniknout problem behem pripravy...
)