Re: Kung Fu, Gong Fu, příprava čaje.


 
 


 
 


 
 

 Inac mne ten kal chuti najviac z celej misky
 Inac mne ten kal chuti najviac z celej misky 

 Do toho šálku můžeš slévat také zbyteček kalu na dně kalíšků.
 Do toho šálku můžeš slévat také zbyteček kalu na dně kalíšků. 
 

 
 

 Ono je sama o sobě výzva připravit zelený čaj vroucí vodou (čaj z přirozené diverzity, např ze starých stromů).
 Ono je sama o sobě výzva připravit zelený čaj vroucí vodou (čaj z přirozené diverzity, např ze starých stromů).  
 

tifik píše:Já ji teď zkouším na 70°C, 140 ml, louhování 30/15/30/45... a připadá mi mdlá



 
 

 ze v Evrope se nejlepsi caje ani neukazou, je zkusenejsim jasny, narazim na to "denne" mezi kamosama, co me tvrdi, ze caj nad 200czk/100g nema smysl a kdyz jim pak reknu, ze sem dal $15/g za puer tak si mysli, ze sem se pomatl.
 ze v Evrope se nejlepsi caje ani neukazou, je zkusenejsim jasny, narazim na to "denne" mezi kamosama, co me tvrdi, ze caj nad 200czk/100g nema smysl a kdyz jim pak reknu, ze sem dal $15/g za puer tak si mysli, ze sem se pomatl.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků