Re: Domácí výroba a příprava potravin - Pro fajnšmekry!!!
Je sezona libečku a už nikdo neví co s ním..... uděláme si domácí maggi bez chemie?
Základní recept:
Na cca litr nasekaného libečku i se stvoly, 2-3 lžíce nejlepe himalájské soli a panenský olej (jakýkoliv co Vám chutná).
+
Kdo chce tak:
Vynikající chuti se dosáhne přídáním kopřivy, bršlice, majoránky, petržele atd...
Chilli paprička
česnek
......
Suroviny nasekáme v mixeru nebo nakrájíme, smícháme a natlačíme do sklenic. Vydrží minimálně rok v lednici.
tip:
Solím to více, pustí to více štávy a polevku už nedosoluji.
Dnešní výtvor.
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.