Kyusu
 Možnost je nová od prodejce, kterému věřím nebo třeba na japonském ebay jsou staré hodně začajované za dobré ceny. Nicméně nevím, jestli to není podobné jako s yixingem a padělky. Měl by někdo zkušenost?
 Možnost je nová od prodejce, kterému věřím nebo třeba na japonském ebay jsou staré hodně začajované za dobré ceny. Nicméně nevím, jestli to není podobné jako s yixingem a padělky. Měl by někdo zkušenost? Možnost je nová od prodejce, kterému věřím nebo třeba na japonském ebay jsou staré hodně začajované za dobré ceny. Nicméně nevím, jestli to není podobné jako s yixingem a padělky. Měl by někdo zkušenost?
 Možnost je nová od prodejce, kterému věřím nebo třeba na japonském ebay jsou staré hodně začajované za dobré ceny. Nicméně nevím, jestli to není podobné jako s yixingem a padělky. Měl by někdo zkušenost? 
  Ne, ta tam bývá proto, aby konvička lépe slévala, resp. neukapávala po slití. Ostatně, to jsem viděl i na čínském porcelánu. Když se ti nebude líbit, vždycky jde sundat, že jo. Dovedu si představit, že někoho to může esteticky dráždit.
 Ne, ta tam bývá proto, aby konvička lépe slévala, resp. neukapávala po slití. Ostatně, to jsem viděl i na čínském porcelánu. Když se ti nebude líbit, vždycky jde sundat, že jo. Dovedu si představit, že někoho to může esteticky dráždit. 

Ale třeba kukicha mi zase více chutná z banko konviček
 Ale třeba kukicha mi zase více chutná z banko konviček 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků