Tak já teď po delší době opět čtu, nějak nebyl čas...
Osho Nejvyšší Nauka
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Dan Brown - Pavučina lží. nebudu spekulovat o tom jestli je námět blbost nebo ne, ale při čtení jsem se výborně pobavil a vzpomenul na Ludlumovky... dobrá knížka
Času na čtení mi moc poslední dobou nezbývá, ale ted sem objevila docela zajímavou knížku- NAPOLEON A ZENY-obsah by měl být podle historické pravdy,zabívá se milostným životem Napoleona,nebo například i bitvami v kterých hráli roli city k ženám a podobne....
Ja ted ctu fantasy Zaklinac - A. Sapkowski
moc pekna knizka (teda spis trilogie), chytlavej dej, ale taky ted v prubehu skoly nemam moc casu a spis ctu ucebnice :(
hmm, ZAklinač? tak ten vysel tusim pred 10 roky a v tu dobu jsem ho cetl, potom polaci udelali filmove pribehy (hruza moc se jim to nepovedlo) a nedavno vysla hra a ta je dost dobra
nikdy jsem se nenarodil, nikdy nezemru, prave ted se rodim, prave ted umiram
jo ten serial sem videl...hruza ...vim ze ted vysla hra tu sem bohuzel nezkousel, tak oni to ted znova vydali po tej dlouhej dobe, jinak vim, ze je to uz celkem stary, ale stale dobry, jako pan prstenu...taky se o nem zase zaclo mluvit ted v posledni dobe
jo jo, mam první vydání knížky Krev elfů, vydalo nakl.Leonardo Ostrava, Copyright 1994 by Andrzej Sapkowski, Translation 1995 by stanislav Komárek, Cover art 1992 by Ciruello, Ilustrations 1995 by Jana Komárková.
No knížka je už pěkně taková nažloutlá, ale je vážne dobrá, dobré počteníčko, autor umí vtáhnout do příběhu.
nikdy jsem se nenarodil, nikdy nezemru, prave ted se rodim, prave ted umiram
Znova citam Radostnu Vedu od Nietzscheho, skoda len, ze je po cesky :( Po cesky som sice cital vela knih, niektore boli dokonca lepsie prelozene ako slovenske, ale citat filozofiu po cesky je strasne.
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.