Re: Domácí výroba a příprava potravin - Pro fajnšmekry!!!
V zelí už je celuloza rozložená tak dokonale, že to nekřupe, ale je to lahoda....
U zelí ne, ale u pickles se mi stalo, že jsem načal 5 let staré a luxus, a jindy pachuť a nic moc, ale to je nejen zeleninou, ale i že to chytne jiné kvasinky.
Chunan pasta, pokud je delaná jak má být (hlavně z kvalitního saké nebo suchého vina, nikoliv z vodky apod) tak je to fantazie.
Až pojedes k nám do hor, stav se Stane.
U zelí ne, ale u pickles se mi stalo, že jsem načal 5 let staré a luxus, a jindy pachuť a nic moc, ale to je nejen zeleninou, ale i že to chytne jiné kvasinky.
Chunan pasta, pokud je delaná jak má být (hlavně z kvalitního saké nebo suchého vina, nikoliv z vodky apod) tak je to fantazie.
Až pojedes k nám do hor, stav se Stane.

Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše...


Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.



Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.