Čínská kaligrafie
//Edit Dzin Tea Racer : opraven název postu...přiste prosim žádat po sz :-D
Monishka píše:Snazim se torchu zacit s kaligrafii, nevite nekdo, jestli je v Praze moznost se nekde ucit?
miroš píše:Ctěl bych to někdy vyskoušet ale já už na to nemám místo kytara čaje ......
miroš píše:No jo no ale taky potřebuju mistra asi bych si to i koupil ale eště sem to neviděl ale baví mě to malovat i tučkou nebo inkoustem
Monishka píše:miroš píše:No jo no ale taky potřebuju mistra asi bych si to i koupil ale eště sem to neviděl ale baví mě to malovat i tučkou nebo inkoustem
No ja mam stesti ze moje maminka pracuje v obchode s umeleckymi potrebambi, pordavaji i cinske "nastroje"
Dzin Tea Racer píše:Monishka píše:miroš píše:No jo no ale taky potřebuju mistra asi bych si to i koupil ale eště sem to neviděl ale baví mě to malovat i tučkou nebo inkoustem
No ja mam stesti ze moje maminka pracuje v obchode s umeleckymi potrebambi, pordavaji i cinske "nastroje"
Kdepak? Nepracuje náhodou v Jilský ulici?
Monishka píše:miroš píše:No jo no ale taky potřebuju mistra asi bych si to i koupil ale eště sem to neviděl ale baví mě to malovat i tučkou nebo inkoustem
miroš píše:Monishka píše:miroš píše:No jo no ale taky potřebuju mistra asi bych si to i koupil ale eště sem to neviděl ale baví mě to malovat i tučkou nebo inkoustem
no tak tomu říkám štěstí :-D až uvidim sadu nebo obchd kde se to dá koupit a budu mít prachy tak si to koupim ale musíte my radit já se v tom moc neviznám
Dzin Tea Racer píše:Dnes se daji sehnat kvalitni štětce i tuše... já mám oblibeny štetec z lasice a vydry... nebo směs dvou chlupů.... Papíru je taky hodně, a roztírat tuš je meditace ... mám to moc rád sbírám ty tuše
Monishka píše:Dzin Tea Racer píše:Dnes se daji sehnat kvalitni štětce i tuše... já mám oblibeny štetec z lasice a vydry... nebo směs dvou chlupů.... Papíru je taky hodně, a roztírat tuš je meditace ... mám to moc rád sbírám ty tuše
Ano daji se sehnat, ale synteticke sezenes lepe. Taky za hodne ruznou cenu. Vim ze u mamy v praci je maji dost drahe, ale ma na ne zase zemestnaneckou slevu takze se to kompenzuje.
Ja se tomu nevenuji moc dlouho, takze toho moc nemam, ale zajimaly by me treba Tvoje prace, jestli nejake mas nafocene.
Dzin Tea Racer píše:Monishka píše:Dzin Tea Racer píše:Dnes se daji sehnat kvalitni štětce i tuše... já mám oblibeny štetec z lasice a vydry... nebo směs dvou chlupů.... Papíru je taky hodně, a roztírat tuš je meditace ... mám to moc rád sbírám ty tuše
Ano daji se sehnat, ale synteticke sezenes lepe. Taky za hodne ruznou cenu. Vim ze u mamy v praci je maji dost drahe, ale ma na ne zase zemestnaneckou slevu takze se to kompenzuje.
Ja se tomu nevenuji moc dlouho, takze toho moc nemam, ale zajimaly by me treba Tvoje prace, jestli nejake mas nafocene.
Něco nafocené mám ale dávám je přátelům, tak ani moc ne. No ceny jsou různé to je fakt od 40kč po 4000kč, ale aspoň to, dříve se to nedalo sehnat vůbec :(
Dzin Tea Racer píše:Snažím se, něco málo... ta kaligrafie mi hodně pomáhá, je to asi na víc životů Jako ty čaje
Monishka píše:Pekne, dalsi nastroj navic je super . Kdyz ma zena majitele Teanetu, Sun Yi Rong cas, tak me obcas torchu uci ona.
Taky hodne pouzivam Chinese Tools jako referenci.
Dzin Tea Racer píše:Monishka píše:Pekne, dalsi nastroj navic je super . Kdyz ma zena majitele Teanetu, Sun Yi Rong cas, tak me obcas torchu uci ona.
Taky hodne pouzivam Chinese Tools jako referenci.
Jin Wei mě jednou rozesmál když mi na účet namaaloval konvičku, on si nemohl vzpomenout na název česky, tak ji namaloval a pak doplnil o znaky, usmal se a řekl já ted prostě nevím jak se to najednou hodilo
miroš píše:Já bych byl rád i za ty štětce na prd ale uvidim no snad něco seženu
Monishka píše:miroš píše:Já bych byl rád i za ty štětce na prd ale uvidim no snad něco seženu
V nejhorsim se neco da sehnat u mamy v praci, Zlata Lod, obchod s umeleckymi potrebami. Je v Praze v pasazi Platyz. Ale maji dost draho. Mozna by bylo lepsi podivat se spis na netu.
Jinak mam doma tuto knizku a je docela zajimava, hlavne pro zacatek. Nepomuze moc s jazykem, ale mohla by pomoct s technikou.
http://knihy.cpress.cz/knihy/hobby/vytvarne-techniky/cinska-kaligrafie/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník