Co říkáte na nové Windows 7? Vista se údajně nepovedla...

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
mufin píše:no windows seven ma prist az 2009/2010, takze este mame cas. Ale nahodou sa tesim. Nejak tajne dufam, ze po nepodarenej viste to bude prepracovanejsia vecicka.
Dzin Tea Racer píše:mufin píše:no windows seven ma prist az 2009/2010, takze este mame cas. Ale nahodou sa tesim. Nejak tajne dufam, ze po nepodarenej viste to bude prepracovanejsia vecicka.
Ohlášen je hned na jaro 2009, takže to je cobydup. Hlavně je s podivem že dělají na systemu už pěknou chvíli, takže to taky neco značí, hned delat novy system
Dzin Tea Racer píše:Ještě odám ke stabilite WV, mě nepřijde o nic stablnější než XP, HW nároky jsou děs a hruza, hlavně když to cpou NB které maji 1GBRAM nebo dokonce 512!
Dzin Tea Racer píše:Musím oponovat, to je politika MS, lidé dál chteli XP ale MS je už stáhlaby prodal Vistu...
BTW: XP běží na 128 líp jak Vista na 512MB a na 256MB XP relativně dobře, 256 pro Vistu je sci-fi
Každopádně stáhnutí prodeje XP je jen marketingový tah MS, za to nemužou prodejci HW ani lidé co je kupují.
Doom píše:bože! srovnáváte OS, které jsou od sebe cca 7 let.
v roce 2000 byl standard kapacity RAM někde jinde - 128 MB RAM. a XPčka na tom taky docela drsně swapovaly. nedávno jsem s jedním takovým PC pracoval a je to dost cítit.
kolega v práci má 256 MB RAM, tam už jsou XPčka docela svižný.
kromě ramky a mnou zmíněnému zabranému místu na HDD se náročnost WV projevuje kde? na jednojádrovým CPU šlape WV docela solidně.
dzine, tobě WV domů nesmí - kdes teda vzal informace o provozu WV? od agentury JPP?
Doom píše:ještě k nenažranosti WV:
...
můj služební komp se 4 GB RAM, kde běží SQL2005 s pěti databázemi, analytická a integrační služba, visual studio a další nástroje.
zas tak hrozný to není
Doom píše:SQLko i ostatní nástroje sice v tomhle okamžiku jsou idle, ale jsou nasalátěný v RAMce.
Taaak.. ja & win7 to nejak nejde dokopy.. mam slaby comp
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků