Váš první PC?
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
jaffar píše:V nejakom '91 som mal 286, 1MB ram, EGA grafika, 20MB disk...
A inak tiež som takto začal na durone 1200 ^^
Dzin Tea Racer píše:Durex rulezzz
Dzin Tea Racer píše:Vzpominaš jak se programy nahrávali na pásku k magnetáku?
Ten IQ 151 co mam ted chci rozjet, je to maso, jako monitor je pres koaxial TV, jsou k tomu i moduly tenkrát stál jako nova Škodovka, je uplne novej netkutej
Monishka píše:My meli prvni pocitac 486 v roce 92, to bylo delo, siroko daleko nikdo nic takoveho nemel. Disk mel tusim 256MB a zbytek si nepamatuju.
V supliku pak jeste mam jednu 486ku rozlozenou od Bambi (kdyz se ji zbavila tak jsme si ji vzala na pamatku), .
Doom píše:první - spektráč gumák s kazeťákem, posléze přibyla disketová mechanika Didaktik 40 - byl jsem guru, protože jsem měl dvě, áčko a béčko a moh jsem kopírovat
první PC - 486 DX2/80, 8 MB RAM (posléze rozšířeno na 12, kurnik, to byl výkonnostní skok), grafika Western Digital s 512 kB VRAM a 250 MB HDD, deska měla dokonce PCI sloty, kam jsem si potom koupil nějakou S3ViRGE s 2MB VRAM
další PC pak Cyrix 333 MHz (ten takt jenom hádám) s 32 MB RAM, potom Duron 1GHz na desce ECS K7S5A, 64 MB RAM a grafika napřed VooDoo Banshee AGP a potom GF 5200 AGP
Další komp byl Athlon XP na MSI K7N2Delta-L s GF 6600 GT AGP
a aktuální je A64 (Venice), Asus A8R-MVP, 2 GB RAM, GF 7600 GS
Dzin Tea Racer píše:Já mám doma celou muzejní sbírku CPU, VGA a vůbec všeho možného
miroš píše:Dzin Tea Racer píše:Až nafotím IQ151 tak to bude mazec vypadá to jako nemeckej psaci stroj z války
A už si ho zapojil?Nebo nemáš čas.
Doom píše:cha, íkvák, to byla známka punku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník