Re: Jakou vodu používáte?

Takže po půl roce musím opět najít vhodnou vodu...
Po druhém přefiltrování už nebyl takový rozdíl a další kolo jsem nezkoušel, jelikož by to bylo asi víc než na ty tři...U méně vápenitých vod by to asi pomohlo (tuším, že jsem se takto zbavil vápnitosti u méně vápenité balené vody), ale to co je v mém okolí, je opravdu extrém
Zkusím tedy udělat pokus, kolikrát je potřeba přefiltrovat vodu přes Britu, než bude požadovaný nezávadný stav 

A jsme na tom s vodou ještě hůře. Voda co teče z kohoutku je naprostá katastrofa, smrdí, v chuťi nechutná a plave v ní všechno možný
Jsme zrovna v části města, kde je ta nejhorší...nejhorší je, že nikde v okolí nemají balenou vodu co jsme používali, která byla naprosto ideální...a opět shánět něco, co funguje s čaji a zároveň to neobsahuje Ca je skoro nemožné..Po měsíci testování jsem našel konečně něco, co průzračné bez tvorby bílého povlaku v nádobí, ale nefunguje úplně s každým čajem...a je to škoda čaje, nedostat z něj maximum...Nemáte někdo tip na nějakou balenou vodu, která by se dala koupit třeba přes eshop?
Každa balená voda je tragedie, díky balení-plast a hlavne diky skladovani a doprave. Zkus jestli nekde neco nestáčeji a jezdi si z demižonem jak já 

jsem velmi spokojen.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků