Jakou vodu používáte?
Vaše zkušenosti?
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Monishka píše:Juuu, to muze byt velmi zajimave... ale zase ta voda... co ja budu delat, acho jo
Dzin Tea Racer píše:Monishka píše:Juuu, to muze byt velmi zajimave... ale zase ta voda... co ja budu delat, acho jo
Kup si balenou, to je ideální řešim to na cestách taky tak. Ještě doporučení, nechávat to někde v nižší teplotě louhovat ty drahokamy... třeba ve sklěpě, na balkoně, ve spíži.... určitě ne u topení.
Monishka píše:Problem je, ze balena voda je prokazatelne temer totez co nam tece z vodovodu, takze si moc nepomuzu.
Dzin Tea Racer píše:Zkuste někdo vodu obohacenou o energii drahokamů!
Výborná zkušenost, sám jsem testoval křišťál, ametyst, jantar, jadeit, nefrit, chalcedeon...a i další.
Je to velmi znát v zelených čajích, méně v žlutcých, bílých a oolongách, nepatrně v červených v černych asi vůbec.
Návod: Kvalitní vodu asi 1l, do ní vhodíte jeden nebo více drahokamů které musí být očištěny nad ohněm " svíčka " a chladnou tekoucí vodou " bud vodovod nebo lépe potok " a necháme přes noc ve vodě...
Tip: Kameny necháme nabít na měsíčním nebo slunečním svitu.
miroš píše:Já to vyskoušel jenom na Křišťalu a ne na čaji jenom jen tak na pití
Dzin Tea Racer píše:Ano, voda by měla být pramenitá a čistá, nikoliv destilovaná nebo filtrovaná, jelikož pochopitelně minerály mají svůj vliv...
mufin píše:lam3r_co. ja mam tiez filtracnu kanvicu Brita. Ano, je pravda, ze obmedzuje tvorbu vodneho kamena, ale ked som si porovnavala chut caju z prefiltrovanej vody a chut caju z obycajnej vodovodovej, tak chutovo vyhrala nefiltrovana vodovodna. Z tej prefiltrovanej mi caj prisiel akoby mrtvy.
Ale zasa ked chcem ozaj fajny cajik, pouzivam Rajec - pramenitu flaskovu vodu. A vysledok je uzasny . Hlavne na japonskych zelenych je viditelny rozdiel, farba je sytejsia, a chut je intenzivnejsia, takze mozem luhovat kratsie ako pri vodovodnej vode.
Britu pouzivam teda skor pre rychlovarnu konvicu (na obycajne sackove caje co piju rodicia), alebo len tak na pitie vody. Ja som z bratislavy/petrzalky, takze aj od toho zavisi, vsade je ina voda.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků