Jaký čaj na "výlet do přírody"
• Stránka 1 z 1
Ahoj, jaký by jste mi doporučili použít čaj na "výlet" do přírody. jedná se o vodu v termosce (nebo vařič :-D ) a asi 5 lidí :grin:
Re: Jaký čaj na "výlet do přírody"
CreAtive_34 píše:Ahoj, jaký by jste mi doporučili použít čaj na "výlet" do přírody. jedná se o vodu v termosce (nebo vařič :-D ) a asi 5 lidí :grin:
Jako mysliš vodu v termosce a pak si čaj připravit? Nebo už pripravenej?
Záleži na vkusu jednice a co by ten čaj měl "umět". V tohle období mohu jen doporučit PuEr, nějaký kvalitní, nebo nějaký červený čaj

Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše...

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.

Dzin Tea Racer píše:Jako mysliš vodu v termosce a pak si čaj připravit? Nebo už pripravenej?
tak... spíš připravit si ho na místě
...mohu jen doporučit PuEr, nějaký kvalitní...
ten už mě taky napadl :grin: posledně se to s ním docela povedlo (připravenej v termosce

CreAtive_34 píše:ten už mě taky napadl :grin: posledně se to s ním docela povedlo (připravenej v termosce)
Jak si hodelal, klasicky s máslem a solí? nebo i s mlekem? Nebo jen Tea...zkus taky zelený " Sheng " PuEr, to je klasika, jeho výroba je daleko starší, černý PuEr se vyrábí až od 70tých let. Nebo oolong typu Shui Hsien - Vodní Víla tím taky nic nezkazíš..

Dzin Tea Racer píše:Jak si hodelal, klasicky s máslem a solí? nebo i s mlekem? Nebo jen Tea
jenom samotnej tea.
zkus taky zelený " Sheng " PuEr, to je klasika, jeho výroba je daleko starší, černý PuEr se vyrábí až od 70tých let. Nebo oolong typu Shui Hsien - Vodní Víla tím taky nic nezkazíš..
Oukej, zkusím

Doom píše:na tohle období již zmíněný puerák nebo něco červenýho, na jaro až podzim v podstatě cokoliv. čajování v přírodě je super
Velmi jsem si oblíbil čajovaní kdelkoliv v přírodě, čaje tam chutnaji o 50% líp! A to všechny, a když je jeste voda z potůčku! To pak teprv je tea!

Velmi jsem si oblíbil čajovaní kdelkoliv v přírodě, čaje tam chutnaji o 50% líp! A to všechny, a když je jeste voda z potůčku! To pak teprv je tea!
100% pravda, čajík pripravený v lese z potoka ktorý vyviera pred mojimi očami je nenahraditeľne iného charakteru

Čaj zo mňa uvolňuje nápady, ktoré driemu v hlbinách mojej duše.
.Lev Nikolajevič Tolstoj
http://kolemdouci.tumblr.com/ čo noc či deň či Slnko či tma dala ..
.Lev Nikolajevič Tolstoj
http://kolemdouci.tumblr.com/ čo noc či deň či Slnko či tma dala ..
Assam píše:Velmi jsem si oblíbil čajovaní kdelkoliv v přírodě, čaje tam chutnaji o 50% líp! A to všechny, a když je jeste voda z potůčku! To pak teprv je tea!
100% pravda, čajík pripravený v lese z potoka ktorý vyviera pred mojimi očami je nenahraditeľne iného charakteru
veru ano, ja osobne si po vodu chodievam do hor, mam tam osvedceny pramen vo vyske asi 1000m

• Stránka 1 z 1