Vaření a udržování teploty vody
ted jsem u dost lidi videl tu konev co uni udrzovat nejak toplotu, vetsinou 70-95stupnu.....
Diky za nazory.

visual píše:jak to řešíte? varna konvice, litin. konvice na sporak....?
ted jsem u dost lidi videl tu konev co uni udrzovat nejak toplotu, vetsinou 70-95stupnu.....
Diky za nazory.
Radeji vícekrát méně vody než to přihřívat. Ale každymu dle jeho potřeb...

Doom píše:zcela jednoznačně termoska.
a nebo, pokud jsme u pramene, tak malej kastrůlek na vařiči a ohřát jenom tolik vody, kolik je potřeba na záliv.

promiňte za takové otázky, ale absolutně nemám v tomhle žádné zkušenosti 
goonies píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak asi dlouho vydrží ta voda v té termosce na těch 80 stupních? to jen jak dlouho si můžu v klidu zalévat puerhpromiňte za takové otázky, ale absolutně nemám v tomhle žádné zkušenosti

goonies píše:Paráda, takže potřebuju 2x Yixing konev na černý a zelený pu-erh, termosku a konečně si můžu vychutnat čajíky co jsem si koupil tj. 2007 Mengku Mini Raw a 2005 Xia Guan, sem zvědavý

goonies píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak asi dlouho vydrží ta voda v té termosce na těch 80 stupních? to jen jak dlouho si můžu v klidu zalévat puerhpromiňte za takové otázky, ale absolutně nemám v tomhle žádné zkušenosti

Vyhoda je ze když jsou rozpálené tak je dobre prikladat.... ale nemel jsem tolik času 2h mi stacili 

Hodně levná, nebo hodně draná?
Nechces dovezt třeba dvě? 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků