Jaky tabak do vodnich dymek mate nejradeji?
• Stránka 1 z 1
U me vede banan a meloun....a co u Vas?
Vodní Meloun, Skořice a Lesni Směs
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše...
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Jablko, banan, meloun, jen nesmi vonet prilis umele a nejlepsi je kdyz se do vody prida mleko a citron . Citron pry pohlti vice skodlivin a mleko zjemni chut, vyzkouseno (minimalne to mleko).
taky nemam rada kdyz uhlik smrdi skrze tabak
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
Monishka píše:Jablko, banan, meloun, jen nesmi vonet prilis umele a nejlepsi je kdyz se do vody prida mleko a citron . Citron pry pohlti vice skodlivin a mleko zjemni chut, vyzkouseno (minimalne to mleko).
no nečetla jsem žadnou vědeckou studii ale účinkovat by to mělo... a smrad uhliku taky nic moc...
BTW taky míchaný tabáky jsou fajn.... nebo čistě směsi bez tabáku... ty jsem ochutnala hlavně v německu... myslela jsem že bez tabáku to nemuže mit žadny účinek ale mělo... taky sheesha řiznuta ****** cenzura**** je zajimava
//Edit Dzin Tea Racer: Jen sem neplette drogy! To pravidla zakazují!
wo xihuan he zhong guo cha ;)
Jinak je dobré zkusit kokosové uhlíky! Jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů, absolitně žádná pachuť :grin:
Dzin Tea Racer píše:Jinak je dobré zkusit kokosové uhlíky! Jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů, absolitně žádná pachuť :grin:
To by mohlo byt zajimave. Posledni dobou kourim dymku jen velmi minimalne, tak 1x - 2x za ctvrtleti. To proto, ze se mi z tech uhliku zveda zaludek. Staci ho uz jen zazehnout a je mi blivno. Strasna chemie, v jedne cajovne u nas maji kamna a tam davaji drevene uhliky, to je lepsi.
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Monishka píše:To by mohlo byt zajimave. Posledni dobou kourim dymku jen velmi minimalne, tak 1x - 2x za ctvrtleti. To proto, ze se mi z tech uhliku zveda zaludek. Staci ho uz jen zazehnout a je mi blivno. Strasna chemie, v jedne cajovne u nas maji kamna a tam davaji drevene uhliky, to je lepsi.
Jo zkus to, já ty samozápalný zapaluju na balkoně a za 5 minut je dám na dýmku a pohoda, jinak mi smrdí celej byt to taky nesnáším
Monishka píše:To by mohlo byt zajimave. Posledni dobou kourim dymku jen velmi minimalne, tak 1x - 2x za ctvrtleti. To proto, ze se mi z tech uhliku zveda zaludek. Staci ho uz jen zazehnout a je mi blivno. Strasna chemie, v jedne cajovne u nas maji kamna a tam davaji drevene uhliky, to je lepsi.
jo taky dýl vydrží... aspon tenkrat držel hoodně dlouho...
wo xihuan he zhong guo cha ;)
Ted mam vynikající tabáky od firem Habibi, Al Waha a Jannet El Fawakeh a opravdu super věc Jemná tabáková chut plus ovoce nebo neochucené, je to neco jineho než ty komerční z čajoven... doporučuji aspon zkusit...
Re: Jaky tabak do vodnich dymek mate nejradeji?
Mám rád různé směsky, protože pokaždé chutnají jinak a předem nevím co čekat. Ale jako část by tam určitě neměl chybět kokos:)
• Stránka 1 z 1
Zpět na Jak učinkují bylinky a ostatní