Váš nejoblíbenější čaj nečaj!
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
egres píše:Maté určite víťazí v tejto kategórii. Je jedno, či zelené alebo pražené. Či sladené, nesladené alebo korenené.
Dáta masala sa umiestňuje hneď na druhom mieste.
Dzin Tea Racer píše:egres píše:Maté určite víťazí v tejto kategórii. Je jedno, či zelené alebo pražené. Či sladené, nesladené alebo korenené.
Dáta masala sa umiestňuje hneď na druhom mieste.
Jo maté Carnival to je taky supr
egres píše:Presne to maté som myslel pod pojmom "korenené". Ale zaujímalo by ma, čo je originálne maté carnival. Pil som to v troch čajovniach zatiaľ. V jednej to bolo proste okorenené tými vecami a luhované vo vode a v druhej zase s mliekom. A v tretej mi to dali pol na pol mlieko s vodou a ešte to dosladili dosť silne (to už sa mi tak nepáčilo, trošku to prehnali s tym medom).
egres píše:Jaaj, taký dobrý zázvorový čaj som si spravil práve
Dzin Tea Racer píše:egres píše:Jaaj, taký dobrý zázvorový čaj som si spravil práve
Ten mám taky moc rád! ALe pravej zázvorák ne jen ovoněnej zázvorem
jaffar píše:Najlepšie je, keď si človek zbiera šípky sám, to ten čaj potom viac oceníš, keď vieš, ako sa pri zbere dopicháš od tŕňov
jaffar píše:No ja behám pre ne raz za rok, pri Skalici máme chatu, tam to je celkom pohoda. Akurát keď človek trafí do nejakej diery nohou, stratí stabilitu a podvedome s azachytí o prvé, čo je po ruke, čiže šípkový krík, tak nič moc teda
Dena píše:Ještě pro doplnění, chutná mi taky v poslední době Pitta tea- Himálajský ajúrvédský dóšický čajík
Zpět na Speciality čajům podobné
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník