Tibetská houba

účinky:
reguluje obranné látky organismu
uzdravuje choroby srdce a rozkládá cholesterol v cévách
uzdravuje slinivku, játra a slezinu
léčí žaludek
uzdravuje žlučník, střeva, dvanácterník a hojí vředy
uzdravuje ledviny a kontroluje močové cesty
houba vyvíjí antibiotika a hojí záněty organizmu
reguluje tlak krve
zadržuje metastázy a brzdí jejich vývoj
zabraňuje rychlému stárnutí
zabraňuje únavě a skleslosti způsobené stresem
příprava:
Množství asi jedné polévkové lžíce se zalije cca 250 ml polotučným nebo tučným nesvařeným mlékem, přikryjeme gázou, nechápe stát, nejlepe ve večerních hodinách. Po cca 24h, po té se zcedí a vypije jako poslední nápoj dne. Zbylá houba se propláchne vodou a znovu zalije. Tato kůra trva 20 dní, pak 10 dni odpočinek a můžeme kůru znovu opakovat. Houba nesmi zčernat, proto se proplachuje. Pozor! Houba ani nápoj nesmí být ve styku s kovem ani na krátkou chvíli, pozor tedy na kovová sítka a lžičky.
Je to chutné a cítím se po tomto nápoji velmi dobře. Už jsem ho před lety mel. Každopádně houba roste a v polovině kůry ji máte 2x tolik a můžete ji darovat nebo zamrazit. Vydrží opravdu velmi dlouho. nebo ji jen nechejte v lednici a proplachujte vodou a zalijte mlékem.
Podělte se o vaše zkušenosti.



Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.