Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Dneska jsem vyrazila do města a nasla sem obchudek s plantážní kávou,výběr je opravdu pestrý. V sortimentu byla i nejjižnejc prodavana kava na světe.. Cena ,,ovonených,, byla 39Kč/50g,ostatni káva se pohybovala okolo 150Kč/50g...po nakupech vlastnim 3 baličky a to Malibu,Horky maliny a Lískový oříšek...
Nature uses only the longest threads to weave her patterns, so that each small piece of her fabric reveals the organization of the entire tapestry. R.P.Feynman
Dobrú praženú kávu kupujem pre rodičov a občas si dám aj ja. Momentálne máme doma peruánsku a nikaragujskú. Tá z Peru je výborná a Nikaragua bude pravdepodobne tiež.
Žádná Nikdy jsem tomuto nápoji nepřišel na chuť, ačkoliv jsem to kdysi dávno zkoušel. Někdo mi tenkrát poradil, že když mi káva nechutná, mám si ji zjemnit mlékem, tak jsem pořád odléval kafe a doléval mléko, až jsem z toho měl skoro čisté mléko. Tak jsem zjistil, že káva není nápoj pro mě a od té doby jsem ji už nezkoušel pít Přitom v mletém stavu mi docela voní ...
Když poklička padá, šálek se nebrání, nemá strach ze smrti.
Klasická káva ala supermarket, to je jako s čaji.... to se fakt nedá. Ale v džezvě a tradičně udělaná, to už je pane jiná káva.
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Tjn, supermarket, to je věšinou nižší stupeň kvality, mnohdy včetně šlupek, nerovnoměrně vypražená, s velkým podílem robusty atd. a především stará. Lepší je najít si nějakého malého pražiče, který se tomu věnuje a umí to.