Vaše crashe na kole

V chuti jednoho šálku čaje můžete někdy objevit pravdu o všech nečíselných formách vesmíru.
Kyongbong Sunin
Doom píše:kdo nepadá, jezdí pod svoje možnosti. kdo padá, jezdi NAD svoje možnosti.
nejsem taková lama, abych padal
nicméně naposledy to bylo někdy v září - jsem se nějak nepohodl s jedním šípkovým keřem, kterej mi vlezl do cesty. doškrábaný ruce
Doom píše:lol, nikdy neříkej nikdy
v sobotu jsem hodil excelentní držku na jednom krásnym klikatym singletracku.
bike 29" sice dokáže překousnout spoustu jezdeckých chyb, nicméně i on má svoje limity. mě rozhodila vyjetá dráha na chodníku - nevešel jsem se do zatáčky, pěkně mě to vyhodilo a už jsem se válel v křoví
Monishka píše:Doom píše:lol, nikdy neříkej nikdy
v sobotu jsem hodil excelentní držku na jednom krásnym klikatym singletracku.
bike 29" sice dokáže překousnout spoustu jezdeckých chyb, nicméně i on má svoje limity. mě rozhodila vyjetá dráha na chodníku - nevešel jsem se do zatáčky, pěkně mě to vyhodilo a už jsem se válel v křoví
To je co rikam![]()
jak se Ti dlouho (nejen na kole) nic nestane, tak se nekde neco na tebe kumuluje![]()
Lepsi padat casteji ale malo nez jendou ale poradne.
Doom píše:ted jsem si díky Monishce vzpomněl na jeden efektní. ideální jsou příliš stažený klipsny
kdysi dávno jsem jel na pseudocyklokrosce přes okraj olomouce, projel nějakej bordel u kraje cesty a pořídil si defektík. tak jsem chtěl zastavit u kraje cesty, abych to očíhl. jenže jsem zapomněl, že mám klipsny. nulová rychlost, blbá poloha klik a už mi jednom hlavou problěhlo "tohle asi neustojím" a ležel jsem na boku, samozřejmě s obecenstvem. výsledek? pěkně rozbitý koleno plný svinstva. 4 dny na to jsem měl jet Praděd - po cestě jsem pak trpěl jak zvíře.
miroš píše:Doom píše:ted jsem si díky Monishce vzpomněl na jeden efektní. ideální jsou příliš stažený klipsny
kdysi dávno jsem jel na pseudocyklokrosce přes okraj olomouce, projel nějakej bordel u kraje cesty a pořídil si defektík. tak jsem chtěl zastavit u kraje cesty, abych to očíhl. jenže jsem zapomněl, že mám klipsny. nulová rychlost, blbá poloha klik a už mi jednom hlavou problěhlo "tohle asi neustojím" a ležel jsem na boku, samozřejmě s obecenstvem. výsledek? pěkně rozbitý koleno plný svinstva. 4 dny na to jsem měl jet Praděd - po cestě jsem pak trpěl jak zvíře.
To znám moc dobře jednou se mi to stalo v Itálii, hrozná věc ty klipsny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků