To je počasí, příšerný, hned mě bolí v krku a je mi tak nejak divne, jako kdyby začala zima už ted :-/
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
O pocasi mi nemluve jak ja jsem dnes byla cey den provlhla z toho mrholeni a ja jsem zrovna musela do mesta na vstupni prohlidku, ktera se nekonala protoze na klinice podelali termin. Takhle pro nic za nic chodit v tomhle pocasi, fuj.
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
Hmm, to som jediný, komu toto počasie vyhovuje? Nie je ešte zima, dážď je zatiaľ príjemný, ráno stále nie je tma.
Navyše chodí menej málo oblečených žien, takže je menšia šanca, že sa budem pozerať kam nemám a zrazí ma auto
Tady jsou 4°C, déšť se snehem, nebo jen déšť, na to že je pulka září a před týdnem bylo v tuto dobu večer 17°C tak opravdu nic moc
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
přátelé, kamarádi, zima na krku
včera na pradědu 0,2 - 1,2°C, v závislosti na výšce 5 - 15 cm sněhu, solidní severák (místama mě to málem smetlo z cesty) a sníh s deštěm
fotky nemám, protože bylo děsně vlhko a nerad bych si zničil focení.
kadopádně, za 15 minut pobytu venku jsem byl mokrej a funkční prádlo to prostě nezvládlo.
to je ale humus... padá sníh, no sníh, jsou to mokrý bílý sra*ky, lepí se to všude, studí to a hned to taje... cestou z treningu jsem šel asi 200m od autobusu k domu a kdybych vylez z pračky, byl bych sušší
V chuti jednoho šálku čaje můžete někdy objevit pravdu o všech nečíselných formách vesmíru. Kyongbong Sunin
Celé zle, u mňa na kopci takých +/- 8cm snehu v meste miestami brečka, inak prší.
Cestou som kvôli zasr.. vetru zlomil dáždnik, takže som došiel komplet mokrý do práce. Proste úplne ideálne počasie.
Kua jak keby nemohlo byť o 2 stupne menej, aby ten sneh držal aj v meste... To chcem tak veľa?
doom: ja si na ten svuj kus srotu koupila ve stredu blatnik za 160kc (do kola za par supu se mi nechce vrazet blatnik za 500), a jaaaaaak jsem za to rada ...
Niú bù yǐ shu bù néng àn niú tóu dī
Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
Ted tu napadlo behem hodiny asi 5cm sněhu :( Hnus...