Ftípky

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.

Monishka píše:Ten softwarovej je vybornej, ja rada pocitacovy humor

Dzin Tea Racer píše:Jde správnej hacker vylupit s komplicem bankomat, vezme zbíječku, autogen, kladivo, páčidlo a notebook a jde loupit. Vezme zbíječku a pačidlo, autogen a dostene se do trezoru, ....pak jeho komplic a šéfe na co ten notebook když sme ho ani nepoužili? On povídá " d**ile už s viděl nejakýho hackera bez notebooku!"

Dzin Tea Racer píše:pravdivej odkaz

ale chlapik to neako nepochopil tak sa najprv pol hodiny trapil a potom vyhlasil ze takto upraveny windows este nevidel - bracho mu vravi ze ale to nie je windows ze je to Kubuntu Linux ale chlap to neako odignoroval a dalej sa snazil najst aspon IE... dalsich 15 minut preslo a na to sa chlap zdvihol ze ide volat a vravi chlapikovy na druhej strane ze tu ma windows Kubuntu a ze ci mu s tym nevie poradit
ked sa snazil spustit v konzole "msconfig" a podobne veci som to uz nevydrzal a siel si zapalit

Dzin Tea Racer píše:Komentář z diskuse.. ....
tyjo tohle mi prijit... no jednou tu byl technik z UPC zavest net a nechal mi nefunkcni poctac, to je uz hodne davno. Tak jsem ho lehce vyprovodila a dala si to di kupy. Jo hold, ledacos se tvari na ledajak.

<Petr> Hele, jaky pro mi doporucujes graficky prostredi?
<b> KDE
<Petr> Jak kde? U me na compu, ne? A vypni si CapsLock, za to by sis zaslouzil lamera.
<b> Já?

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 15 návštevníků