Kdo byl letos už na čaji v přírodě?

miroš píše:No tak já byl dneska na čaji venku.Udělalo se krásný počasí tak se toho musí využít.Dal jsem si Wulonga
jaffar píše:Ja veru ešte nie, ale mal by som už niečo vyriešiť... Balkón samozrejme bol, ale to na sídlisku príroda zrovna nie je
Monishka píše:miroš píše:No tak já byl dneska na čaji venku.Udělalo se krásný počasí tak se toho musí využít.Dal jsem si Wulonga
Ja byla nedavno na balkoneale chystam nejaky vyletik az bude stabilnejsi pocasi.
Dena píše:Kdepak tam v okolí Lipna to asi bylo? Vím jen o loučovických šutrech .. :grin:
Dena píše:Čerťáky?? Nebo už jsem na tu hroudu, kde jsem jako děcko bydlela, jaksi pozapomněla ..
Dena píše:Narozena v Brně, cca od dvou do pěti let Vyšší Brod :-D
Monishka píše:Hmmmm, tak jsme dnes podruhe vazla kolo na vylet, tentokrat delsi. Dojela jsem na pekne misto u Hostivarske prehrady, zaparkovala, vyndala si termosku s horkou vodu a nadobi .... a zjistila, ze caj jsem nechala na stole.... snad priste.
//Dzin Tea Racer: A jak to chutnalo?
Monishka píše:...JUJ! prosim edit! dekuji!
//DzinTea Racer:
Jak chces takovej zmatek editovat?![]()
Hod to nekam na imagehosting a neplet si img a url to si se zčajovala asi hodne
Monishka píše:ale ne tak proste je to bordel tyhle znacky. kdyz me se nechce plytvat mistem na serveru na zemnseniny tak davam links. no muzete se kouknout na moje stranky ale musim je predelat uz nevyhovuji standardum (a ja uz se tomu nevenuji)[/url]
Dzin Tea Racer píše:Monishka píše:ale ne tak proste je to bordel tyhle znacky. kdyz me se nechce plytvat mistem na serveru na zemnseniny tak davam links. no muzete se kouknout na moje stranky ale musim je predelat uz nevyhovuji standardum (a ja uz se tomu nevenuji)[/url]
Práve ty značky jsou hodne jednoduché, a prave proto abys neplýtvala místem tak je nejjednodušší hodit to na image hosting, a zkopírovat jen link, jako to delaji všichni
Pak to je záležitost 5 vteřin, a pak použít náhled před odesláním a je to
Monishka píše:Image hosting pro me neni tak jednoduchy, protoze to s sebou nese nekolik uskali. 1. rozhodnout se ktery vyuzit, 2. nutnost poznamenat si adresu, 3. pokud chci nejakou trvanlivost toho obrazku musim si to hlidat ... jsou to blbiny, ale ja radeji zvolim svuj prostor.
Zancky jsou jednoduche a logicke to ano, ale precejen syntax highliting to neni
Navic dulezita vec - jsem zmatkar co se psani do forums tyce, silenej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků