www.longfeng.cz
Long Feng
Nakupuji tam, jsem spokojen, tak si představuju u nás obchod s čaji.
Doporučuji.
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Cajomil píše:Objednal jsem si vzorky Oolongu a prisly mi v obycejne obalce, coz se projevilo na tom, ze caje byly rozdrcene, nebot Ceska posta zachazi s balickama hrozne. To se mi nelibilo, melo to byt lepe zabalene.
Doom píše:IMHO je chyba na obou stranách - fakt, že přepravní společnosti (nejen ČP) se s nakládáním se zásilkama moc neserou, je všeobecně známej, tudíž by e-shop měl zboží pořádně zabalit do nějaké solidnější krabičky, aby předešel poškození při přepravě.
Cajomil píše:Objednal jsem si vzorky Oolongu a prisly mi v obycejne obalce, coz se projevilo na tom, ze caje byly rozdrcene, nebot Ceska posta zachazi s balickama hrozne. To se mi nelibilo, melo to byt lepe zabalene.
Dzin Tea Racer píše:No ono to bude taky o lidech, poštovném a přístupu. Třeba dobrycaj.cz to taky balí do obálek a ono když už jim to spadne a šlápnou na to, tak Tě nezachrání ani krabice, leda dřevěná
Doom píše:Dzin Tea Racer píše:No ono to bude taky o lidech, poštovném a přístupu. Třeba dobrycaj.cz to taky balí do obálek a ono když už jim to spadne a šlápnou na to, tak Tě nezachrání ani krabice, leda dřevěná
ono se podstatně hůř šlape na nějakou krabici než na obálku. a poštovné je přece odvozeno od hmotnosti zásilky a ne od objenu, ne?
rozhodně mi to přijde zcestné balit křehké zboží, u kterého dost záleží i na vzhledu, pouze do obálky. tím samozřejmě nehájím hovada na poště/PPL/DHL a spol.
IkE Blaster píše:Jinak jinde jsi psal, že moc aktuální novinky nejsou. Většinu čajů dovezl koncem léta, nemůžeš chtít, aby každý týden nakupoval nové čaje
Zpět na Zkušenosti s obchody s čajem a příslušenstvím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků