Oxalis
Platí nepriama úmera medzi cenou a kvalitou, najlepšie čaje sú v cene do 50SK/50g (samozrejme nie všetky). Z tých, čo som od nich mal, bol celkom piteľný v podstate len tuarég vo veľkoobchodnej cene tuším 22SK/50g...
jaffar píše:Obchod vhodný len pre začinajúcich alebo nenáročných čajovníkov. Čaje rôznej, nie však dobrej kvality. Takpovediac mainstream obchod, len v Ba je možno aj 10 predajní, ktoré od nich nakupujú.
Platí nepriama úmera medzi cenou a kvalitou, najlepšie čaje sú v cene do 50SK/50g (samozrejme nie všetky). Z tých, čo som od nich mal, bol celkom piteľný v podstate len tuarég vo veľkoobchodnej cene tuším 22SK/50g...
Monishka píše:Zacinala jsem u nich, ale musim rict, ze kvalita jejich caju je opravdu priserna
zuzanakrizova píše:U nas v malomeste se snad jiny caje nez z Oxalisu neprodavaji...maji je tu snad ve vsech cajovnách. Myslela sem si vzdycky že je Oxalis celkem kvalitka....
Dzin Tea Racer píše:On neni zlej ale je to asi tak jako když chceš ve škodovce koupit neco co jezdi 300km/h to proste musiš jit k Ferrari
zuzanakrizova píše:U nas v malomeste se snad jiny caje nez z Oxalisu neprodavaji...maji je tu snad ve vsech cajovnách. Myslela sem si vzdycky že je Oxalis celkem kvalitka....
zuzanakrizova píše:jj musim to ozkouset pak dam vedet
Lukas píše:Tea Racere, jihočechu, zmínil jses o ČB. Kde tam se nechá koupit něco pořádného? já narazil jen tak na ty Oxalise. Nebo mám nakupovat přes internet? To mi přijde jako ideální vzhledem k výběru (mám v klidu čas si o konkrétním čaji přečíst něco na tvých stránkách a je také z čeho vybírat), ale platit za poštovné mi nesedí. Ideální by byl nějaký eshop s možností vyzvednutí v ČB.
Jsem zde na fóru nový, tvoje stránky projíždim velmi často.
Zpět na Zkušenosti s obchody s čajem a příslušenstvím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků