Ochutnejcaj.cz
• Stránka 1 z 1
Máte někdo zkušenosti ? Osobně jsem zkusil 1 měsíc a ok. Tak sem si predplatil na půlrok a čekám pořád nic 14 dní zpoždění a na emaily nikdo nereaguje .
Re: Ochutnejcaj.cz
Popravdě na mě ten obchod nepůsobí vůbec pozitivně. Fotky použité z jiných stránek, u některých produktů chybí fota celá, k předplatnému není uvedena ani gramáž. Osobně bych s z takového obchodu neobjednal nic.
Je to součást obchodu Jiaogulan a ten má dobré hodnocení.
1 čaj je 25g - 4 čaje 100g + vzorek.
Kvalita je různá, někdy gunpower, jindy dračí studna. Proto jsem do toho šel, abych vše ochutnal. A taky hlavně bylinky.
1 čaj je 25g - 4 čaje 100g + vzorek.
Kvalita je různá, někdy gunpower, jindy dračí studna. Proto jsem do toho šel, abych vše ochutnal. A taky hlavně bylinky.
Tak dneska konečně balík dorazil...
Je v něm předplatné na 2 měsíce květen, červen (přičemž jsem výslovně chtěl začít od června...) tj, 8 čajů + matcha čokoláda + 12g lemongrass. vzorky nikde. A to mám tzv. speciální předplatné kde mám dostávat 5 čajů měsíčne (1 neobvyklý) + 2 vzorky.
Chybí tištěné slovo na přípravu a o čajích, v minulém čísle bylo. Na jejich stránkách taky není žádný návod, ani povídání.
Když už předplatné, tak od Meetea - tam platí Kvalita->Kvantita. Je tam sice jen 3x15g, ale čaje chodí vždy včas ve stejné den, barevný průvodce a vysoká kvalita čajů.
Je v něm předplatné na 2 měsíce květen, červen (přičemž jsem výslovně chtěl začít od června...) tj, 8 čajů + matcha čokoláda + 12g lemongrass. vzorky nikde. A to mám tzv. speciální předplatné kde mám dostávat 5 čajů měsíčne (1 neobvyklý) + 2 vzorky.
Chybí tištěné slovo na přípravu a o čajích, v minulém čísle bylo. Na jejich stránkách taky není žádný návod, ani povídání.
Když už předplatné, tak od Meetea - tam platí Kvalita->Kvantita. Je tam sice jen 3x15g, ale čaje chodí vždy včas ve stejné den, barevný průvodce a vysoká kvalita čajů.
A zkusil jsi do toho obchodu napsat? Jestli ano, jaká byla reakce?
Jestli je neco v neporadku, vetsinou opravdu byva dobre kontaktovat prodejce. Vetsinou, alespon v mych pripadech, se vse resilo vyhradne v muj prospech 

2 emaily jsou posílal s dotazem kdy vlastně čaje přijdou a nikdo neodpověděl.
A předevčírem sem posílal stížnost a dotaz a taky nikdo nenapsal.
Zajímavé, že před placením odpovídali na všechny dotazy.
Nadruhou stranu musím uznat, že první jednoměsíční balík na zkoušku poslali dobírkou i když byl zaplacený. Po opětovném zaplacení a kontaktování prodejce mi peníze ihned vrátili.
A předevčírem sem posílal stížnost a dotaz a taky nikdo nenapsal.
Zajímavé, že před placením odpovídali na všechny dotazy.
Nadruhou stranu musím uznat, že první jednoměsíční balík na zkoušku poslali dobírkou i když byl zaplacený. Po opětovném zaplacení a kontaktování prodejce mi peníze ihned vrátili.
No kdyby ne, je to na COI
Jiaogulan vetsinou fungoval relativne dobre, takze jestli je to nejak pod nim, tak se divim ze profesionalita nikde ..
Jiaogulan vetsinou fungoval relativne dobre, takze jestli je to nejak pod nim, tak se divim ze profesionalita nikde ..Re: Ochutnejcaj.cz
Tak už jsem v koncích... Pořád mi dluží dva měsíce které mají už 4 měsíce zpoždění. Napsáno již 20 mailů, po telefonické domluvě mi slíbil že mi to pošle (to bylo před vánoci) od té doby nic a po telefonu hlásí, že se s číslem nejde spojit.
To je neuvěřitelné jak dneska někdo může být lhostejný. Za celou dobu mi automaticky nic neposlali, vždy jsem musel volat a psát, aby si vzpoměli že mi něco dluží...
To je neuvěřitelné jak dneska někdo může být lhostejný. Za celou dobu mi automaticky nic neposlali, vždy jsem musel volat a psát, aby si vzpoměli že mi něco dluží...
Nepoctivost prodejce je nehorázná. Připadne musiš podniknout kroky žaloby.
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše...

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
To zas ne, mi stačí, že pomůžu odradit lidi od tohodle humusu.
Teda tak to čučím. Pana Nepustila jsem vždycky považoval za jednoho z těch serióznějších prodejců čaje a v minulosti jsem byl s jeho službami, rychlostí komunikace i dodávanými čaji velmi spokojen.
Vlastik píše:Tak už jsem v koncích... Pořád mi dluží dva měsíce které mají už 4 měsíce zpoždění. Napsáno již 20 mailů, po telefonické domluvě mi slíbil že mi to pošle (to bylo před vánoci) od té doby nic a po telefonu hlásí, že se s číslem nejde spojit.
To je tedy smutne, protoze sam jsem si kdysi neco objednal a obdrzel bez komplikaci. V predchozi dobe jsem u nej koupil mj. velmi pekne naradicko na deleni lisovaneho Pu Erhu, ale kdy ty doby jsou?
Ten obchod jiaogulan bude asi dobře fungovat - přijde objednávka, tak to pošlou. Jednou se mi zase omlouval, že to nemá na starost on, ale že si to odteď bere na starost. A je to ještě horší do té doby aspon bral telefon.
to je divné, nezvedá telefon ani neodpovídá na emaily ? web je stále akutalizován, tedy jej bombardujte dál, to přeci není možné...
Tak sem se rozhodl, že to už po bombardování mailů, volání a sms vzdávám. Hlavně jsem si uvědovil, že mi skoro žádný čaj tam nechutnal. Jediné, které stály za zmínku byly nějáké staré puerhy. Zelené byly všecky úplně obyčejné jako koupené v supermarketu, vůbec se to nedá srovnávat s těma, které koupíte jinde v čajovnách, ve kterých cítíte různé vůně a chutě. Hrozná kvalita všeho a ještě horší komunikace, doprava, aktualizace čajů, chybí popisy, návody, přijde Vám balík, kde chybí polovinu čajů...
Po dlouhé době jsem si objednal kvalitní čaje z Cajtydne a ten rozdíl je jako facka.
Nerad někoho pomlouvám, ale tohle je fakt katastrofa.
Po dlouhé době jsem si objednal kvalitní čaje z Cajtydne a ten rozdíl je jako facka.
Nerad někoho pomlouvám, ale tohle je fakt katastrofa.
• Stránka 1 z 1
Zpět na Zkušenosti s obchody s čajem a příslušenstvím