jaffar píše:Monishka píše:Ne dik, sama mam dost... nechce nekdo? Prodma pod cenou... ehm, nebo zadarmo
Ja tiež predám, nechce niekto Oriental beauty, pôvodná cena nejakých 100sk/50g. Kvalita
Beru

Krávu přivedete k vodě, ale nedonutíte ji pít.
jaffar píše:Monishka píše:Ne dik, sama mam dost... nechce nekdo? Prodma pod cenou... ehm, nebo zadarmo
Ja tiež predám, nechce niekto Oriental beauty, pôvodná cena nejakých 100sk/50g. Kvalita
jaffar píše:Hmmm, ak nezabudnem, tak to zajtra cvaknem suché a možno sa aj odvážim to zaliať. Myslím, že fotka na porovnanie úplne postačí
Monishka píše:Kdyz prave me prijde na te fotce prilis tmavy, alespon ja tam 5 barev nevidim.
Dzin Tea Racer píše:Monishka píše:Kdyz prave me prijde na te fotce prilis tmavy, alespon ja tam 5 barev nevidim.
Já jich tam vidím 6 dokonce :-D ale jak sem psal špatná foto :(
Monishka píše:6?ale to by mel byt caj 5-ti berev. Hmm, a ty skutecne doma mas OB? Mnam. Ale asi ne tu nejdrazssi ne? Ja jsem uvazovala jestli si nekoupit par gramu, ale bylo by mi lito ji vypit sama, takze ji mozna nekdy koupim pro nejakou specialni prilezitost.
Bambi píše:no na tý fotce bych ho nepoznala, už vůbec že je od nás..já osobně bych ale žadny vzorek schovat nemohla... přišlo by mi líto, že něco tak užasnýho přijde na zmar..... vypila bych to na nejbližším 'mejdlu' s kámošema čajomilcema
Monishka píše:A takova hloupa otazka, jak Ti chutnal?
Zpět na Výběr, nákup, čajování a zajímavosti o čaji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník