Názor na shu pu-erh od Orijin tea
Budu se těšit na názory těch z Vás, kteří máte s čajem zkušenost a máte co říci!
Přikládám ještě odkaz na čaj: http://www.orijin.cz/orijin-2012-wu-lia ... -200g-p612

Já piju tmavé puerhy téměř každý den cca půl roku, takže něco už jsem vyzkoušel, ale samozřejmě rozhled zatím nemám velký. Teď naposled pro běžné pití jsem měl Pu-erh superior, pravděpodobně také od Orijin, ale koupil jsem ho v Perlové čajovně v Plzni, mimo to si čas od času dopřeji něco lepšího pro větší rozhled - poslední řekněme měsíc to byly Meng Hai San Cha (2009) ze Skleněné louky v Brně (ten jsem měl akorát na místě), Shuangli Shu Beeng Cha (2008) také ze Skleněnky, Xing Hai TF (2009) z čajovny Probuzený slon v Brně. Máš nějaké doporučení na slušný Shu pro běžné, každodenní pití (= cena cca kolem 100 -150,-/ 50g)? Jinak jestli máte někdo zkušenost s výše zmíněným koláčem od Orijin tea, stále budu rád za názory!

Tímto se omlouvám za mírný offtopic, ale vzhledem k tomu, že navazuji na předešlou konverzaci, dovolil jsem si to napsat stále sem.

Zpět na Černé, zrající & PuEr - Hei Cha
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků