Zkusili jste si ovonět čaj sami?
Já si ovonuji někdy zelené čaje, oolongy a červené.
Hlavně jak to dělali kdysi v Číně
Zkoušel jsem květy citrusů co mi doma rostou, hlavně Citrus Madurensis Kalamondin Kagzi je to kumqat, v Číně si jej pěstuji jako bonsai a na vánoce zdobí ozdobami jako mi stromek. Je remontantní, to znamená že kvete a plodí několikrát do roka, ne jen na jaře. Ale i jiné citrusy jsou vhodné.
Taky jsem zkoušel koření, jako skořice, hřebíček....
A co vy?


Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.



Takže jedine asi zmiešať dokopy a nechať nech sa ovoňajú sami. Ale potom - nechať ovoniavadlo v čaji, alebo ho vybrať? A hlavne - aký čaj by bol najvhodnejší? (tak aby ma to nezruinovalo a skvelo "nasával" vône)

poraďte někdo prosíím.