Čajovňa Božský Oráč Prešov
S povolením admina

Od ponorky pojdete smerom hore az na druhu stranu, dalej pojdete smerom do mesta a medzi kvetinarstvom Silvia a Fotolabom Fuji je vchod do zahrady a uz ste tam, maju aj reklamu na chodniku
Teraz som bol v casovej tiesni takze som to bol len pozriet, nabuduce ked budem mat viac volnych hodin, tak si tam pridem aj oddychnut
Inac to vase logo, to ma nieco spolocne s tou cinskou knihou vestenia ne? Videl som o tom nejaky dokument...
Konecne mame v Presove dobru cajovnu
Mna hlavne prekvapil velky vyber cajov a dobre ceny
. Caje su skladovane v alu zipovych sackoch. Dal som si sheng puer a chutil mi
Dalsie plus pre mna je moznost zakupenia kvalitnych cajov a cajoveho nadobicka. Len tak na okraj - po prvykrat som videl yixing!
Jedina vec, ktora mi trocha vadi je mensi priestor. Prostredie cajovne na mna posobilo prijemne. Velmi pekne to tam mas zariadene, paci sa mi to
Takze za mna 1*
Tesim sa na dalsiu navstevu 

. Po prekonani schodov a chodby sa clovek dostane na dvor a je fakt skoda, ze sme neprisli v lete bude tam skvele posedenie. Priestor je malicky, osobne na mna fotky posobili, ze je tam o cosi viac miesta. Preto si aj myslim, ze sme prave sluzbu konajuceho cajmana celkom zaskocili, ked sme sa tam zjavili aj s kociarom.
Nastastie sme sa pomestili a kym dosiel kamarat, co sme s nim boli dohodnuty stihli sme si aj objednat.
.
.
ak vobec niekedy ale v obyvacne mame v plane postavit malu cajovnicku (male drevene podium, stolik s morom, par policiek) 

Mam od nich par cajov - Spickova kvalita! Len tak dalej... 
Zpět na Zkušenosti s čajovnami
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků