"..to motas šíleně, vsechny sve tvrzení jsi už osekal jelikož dukazy hraly proti Tobe.." O čem mluvíš? V úplně prvním příspěvku k tomuto tématu jsem napsal: "Déšť má základ ve vypařené vodě (vodní páře) - tedy přesně princip přípravy destilované vody. Tato dešťová "destilka" toho v ovzduší moc "živého" zachytit nemůže - nepatrně nějaké saze, popílek... plus rozpustí oxidy síry a uhlíku (kyselost)... a pak spadne jako déšť (měkká voda - málo rozpuštěných vápenatých solí). Na zelévání ideální." Nemotám nic, říkám stále totéž a ty se zoufale snažíš vykličkovat. Neumíš přiznat, že nemáš pravdu?
"protože mi vkladas do ust veci ktere jsem nerekl." - tvrzení - podle mě lež. Ukaž kdy a kde.
"a tom linku jsi mel napsané co vse obsahuje, ale ty tvrdis že nic" - lžeš, já neříkám, že nic. Když budeš hodně pátrat, můžeš v dešti najít skoro všechny prvky, co existují, ovšem některé v koncentracích jeden atom na kubík vody - to je "NIC". Ty mě neustále překrucuješ! Ne já tebe. Já tvrdím, že je to "nic" z hlediska výživy rostlin. Že dešťovka je cenná svou měkkostí a ne výživou.
"z nebe fakt destilka nepadá..." - fakt jsi to pochopil?
"sám víš proč jsi nedokoncil tu vetu, pak je totiž proces který byl na tom odkazu" - o jaké větě mluvíš?
"Nepotrebuji nic "okecat" já ti dal odkaz," - ano a já jsem spokojen, odkaz říká přesně to, já, není oč se hádat.
"já ti dal odkaz, ty tu píšeš slova "myslím si", atd..." - obecně vzato to má být nějaký důkaz? Můžu myslet, nebo se musím posadit na zadek před odkazem ? (A mimochodem, v posledním příspěvku nebylo "myslím", ale "nemyslíš"!
)