Re: Domácí výroba a příprava potravin
V nakladatelství Grada právě vychází kniha světového guru Sandora Katze, " Sila přírodní fermentace". Je tam všechno. I ten Tempeh!



 
 

 
 

 
 

 
 

 Nebo rovnou použijo pesto. Ale jsou fajn, to jo
 Nebo rovnou použijo pesto. Ale jsou fajn, to jo 


 
 

 asi mnozí znají, recept vylepšený a léty odzkousený.
 asi mnozí znají, recept vylepšený a léty odzkousený.
 
 


Michaeles píše:Dzine, co kdyby si k těm fotkám dával i nějaký recept podle jakého to děláš? Podle mě by to nebylo vůbec od věci a myslím si, že i mnoho lidí by to pak zkusilo a podělilo se o svůj výtvor

 
 


 možná i ta sůl omezi kvašení ne?
 možná i ta sůl omezi kvašení ne? 
 






 
 

 
 

 
 


 
 



 
 

 
 


Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků