Pijete bylinky?

nevratnyobal píše:Já mám ráda profláknutou meduňku.. V létě slouží jako skvělé osvěžení a když ji pijete večer, spaní bude klidné a tiché (rozhodně se nedá srovnávat účinek meduňky s účinky piva)) Jo a můj tajný tip..... nakrájenej kořen zázoru a levandulovej med... zkuste, uvidíte... Bára
nevratnyobal píše:Zázvorák říkáš? Tuhle tvojí variantu zkusím, můžu? :grin:
nevratnyobal píše:Každopádně fandím každýmu, kdo žije v souladu s přírodou a zkouší ji taky využít ve svůj prospěch. Nemusí ji ničit a zneužívat, stačí si z ní trochu vzít a trochu jí taky dát, takovej spravedlivej koloběh. Mám pravdu?
nevratnyobal píše:Snad jedině snílek, kterej věří v to, že se vrátí minulé časy a skromnost lidí. Vlastně je to nejspíš pro celou populaci hlupák a navíc nepochopený. Ale jeMáš pravdu, kdo na to má dnes čas, když nás pohlcuje technika, stres a masa nás vtahuje mezi sebe a konzum. Jenže co s tím, lidstvo jde do záhuby! Ještě že máme ty čaje
Bambi píše:joo navrat k přirodě..v tom směru je velmi inspirující jeden film s kurt russlem... jinak piju heřmanek, bylinnou směs pro ženy a pak šipkový čajiky ;)
Dzin Tea Racer píše:
Já dělám i kombuchu ze šípku občasTaky dobrý pití... dříve sem to pil každý den a zkoušel v kombuše různý čaje, ale pak se osvědčil jakýkoliv zelený, nejlépe nějaky Yunnan a pak asi 1/3 červeného, nejlépe běžný Qi Men...
Bambi píše:Dzin Tea Racer píše:
Já dělám i kombuchu ze šípku občasTaky dobrý pití... dříve sem to pil každý den a zkoušel v kombuše různý čaje, ale pak se osvědčil jakýkoliv zelený, nejlépe nějaky Yunnan a pak asi 1/3 červeného, nejlépe běžný Qi Men...
jéééé kombucha mnam to sem neměla ani nepamatuju..nějak se mi tenhle napoj úspěšně vyhýbá.....
Jo, a nejlepší je když ji děláš sama, proste to tak lip chutna
no většinou chutna to co si uděláš dle své chuti... ale dělat ji neumím, takže country life apod to jistí...
Je to velmi snadný, levny a chutny
Návod mám doma, ale je zdarma kdekoliv na netu
jasan kouknu THX
jaffar píše:Bylinná zmes pre ženy nie je dúfam ten ayurvédsky smradľavý humáč
Zpět na Bylinky, masti, sirupy & jiná léčiva.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků