RSS - google reader končí, náhrada?

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.

To co jsem psal používají mí známí, takže to zas tak mimo nebylo 

joda píše:No to je dost mírně řečeno nepravda, ale abych nebyl ot ... Ten feedly co jsem tak koukal bude asi dost fajn, má přímo i appku pro android, takže by mohl být dost svižný, jestli hledáš něco speciálně na mobil

Argumentovat pro webové rozhraní se dá čímkoli, od komfortu ovládání po portabilitu a přístupnost odevšad kde mají internet, ale argumentovat viry a spamy se prostě nedá, jelikož OE, O, Thunderbird, cokoli stahuje jen zprávy, které na serveru nespadly do spamfiltru či obdoby, čili co ti přijde do klienta ti stejně přijde i do doručených na serveru. Naopak pro klienty platí argumenty typu když máš velkou databázi mejlů a potřebuješ v ní pořád hledat, práce offline ve vlaku atd ... to je důvod proč firmy O, OE, Th vůbec používají. Ale to jsem fakt už moc ot, kdyžtak můžeme založit vlákno kde se to dá více rozebrat ... chápu pro a proti a nepřesvědčuji nikoho aby měnil své zvyky, webové rozhraní je z výše uvedených důvodů fakt super, jen jsem ti chtěl pomoci pro příští argumentaci ...
Portabilita a synchronizace je tedy tvá priorita, což chápu že webové rozhraní plně naplní. Mizím teď na týden pryč, ale až se vrátím, můžeme to klidně dál probrat v novém vlákně 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků