2 Joda, kdyby jsi dobře četl, zjistil by jsi že mluvim za sve zakazníky, já problem s viry nemam, spamy, rootkity apod.
Ale mohu Te ubezpečit že po 15 letech podnikaní v PC a IT že antivir jen nestačí
Ano zvyk je železná košile a pokud nekdo má tu potrebu zaplacávat si disk, mít prostredníka a stahovat si a mit pristup jen z jednoho PC k mailům at to nemeni. Ale já thunderbird nechci, ikdyž je lepsi dle mě než OE a Outlook. Ano pochopitelne Ti stáhne jen co nespadlo do spam flitru, ale je rozdil že mas spam na webu a na hdd, to same jako viry apod. Nehlede na komfrot že je pristup kdekoliv a hlavne misto obsazane mas na webu, ne na svem hdd. Padne hdd padnou maily kontkatky atd..
Ale řeším každý tyden proč nejde na firme OE, když web funguje, jak kleklo PC a neznaji heslo k mailu, jak maji plny disk, jak se jim zhroutil klient jelikož jim prisel spam, nebo tam meli mnoho zprav, jak se jim pripojil kdosi na PC a zpravy už nemaji ve webovem rozhrani co doma používaji atd... a věř mi instalovat si poštaka jen kvuli RSS feed, je jako s kanonem na vrabce.
Je mnoho dalšich argumentů proč nepoužívat poštáky a proč je použiva malo lidi, ale jak jsi rekl, když je človek zvykly tak je to v pořádku. Ale důvod instalace poštáka kvuli RSS je mimo