Boli sviatky a behoom nich som zavital aj na domacu hrudu a v ramci toho aj do cajovne, takze skusim zlepit nejaku mensiu recenziu.
Bohuzial ma nikto neulatil, co je skoda, lebo budem musiet chvalit zadarmo.
Do cajovne sme sli ja manzelka a nasa mala dcerka, takze aj s kocikom, ze sa stretneme aspon s par kamaratmi, co maju cas teraz pred vianocami (nuz dosiel az jeden, bohuzial su to casovo narocne sviatky)
Vchod do cajovne, je dobre oznaceny cedulou a nebolo problem ju najst. Sice v chodbe nas cakalo par schodov ale to nas nezastavilo
. Po prekonani schodov a chodby sa clovek dostane na dvor a je fakt skoda, ze sme neprisli v lete bude tam skvele posedenie. Priestor je malicky, osobne na mna fotky posobili, ze je tam o cosi viac miesta. Preto si aj myslim, ze sme prave sluzbu konajuceho cajmana celkom zaskocili, ked sme sa tam zjavili aj s kociarom.
Nastastie sme sa pomestili a kym dosiel kamarat, co sme s nim boli dohodnuty stihli sme si aj objednat.
Cajovy listok, je tak trochu kopa papierov ale forma sa da upravit to dolezite je obsah, z ktoreho v tomto pripade pramenila rozhadzanost formy. Mali rozsirenu ponuku a este to nebolo vsetko uhladne zoradene. Vyber bol celkom siroky a aj ked som necital vsetko, na prvy pohlad je jasne, ze v tomto podniku znalosti maju. Mna najviac potesilo, ze rozlisuju medzi oxidaciou a fermentaciou za to velke plus. Na zaciatku som mal hroznu chut na Da Hong Pao, ktore v ponuke bohuzial nebolo ale ostal som v horach WUYI a volba padla na skoricovnik. Manzelka zvolila senchu a mala pije len mlieko, takze ostala bez caju. Obaja sme zvolili, ze si caj pripravyme pre seba.
Ja som dostal gaiwan, misku a zlievacik, manzelka konvicku miesto gaiwanu a maly porcelanovy poharik, plus termoska s horucov vodov. Obaja sme mali to svoje na tacke s utierkou, co bola trosku skoda, ze nepouzivaju cajove moria a tiez, ze k oolongu nebolo cuchatko. Nas kamarat dorazil a nechal si poradit nieco z cervenych cajov (dostal Diang Hong).
Prijemne sme si posedeli s cajom sme boli spokojny. Celkovo na mna ten podnik posoby viac nez dobre ano su tam urcite chybycky, ktore si myslim, ze budu casom vypilovane (forma ponuky, cajove moria) alebo su dane proste malim priestorom (sedel som hned vedla topenia, ktore bolo pod stolom a bolo mi teda horuco ale v takom priestore sa toho vela neda vymysliet). Jednoznacne teda prijemna cajovna. Co mi ale asi najviac vadi, ze otvorit cajovnu v PO som si chcel ja, ked sa raz vratim a bol som takto "sprosto" predbehnuty
.
Rozhodne maju nasliapnute spravnym smerom, co je len dobre, takze prajem vela hosti a este viac zdaru v sireni cajovej osvety
.
ak mas nadhernu manzelku ocarujucu milenku ak vlasnis skvele auto ak nemas problem s danovym uradom ak vzdy ked vyjdes von na ulicu svieti na teba jasne slnko a ludia sa na teba usmievaju...
je cas skoncit s narkotikami