unitea.cz/

joda píše:No některé čaje se mi tedy od pohledu zdají poněkud drahé, například Bai Hao Yin Zhen Ji Pin, Tie Guan Yin Ji Pin A, Shincha (na to, že je půlka října a ten čaj už podle toho co vím musel chuťově ztratit mnoho). Zbytek mi ale přijde opravdu levnější. Co mi přijde opravdu levné je cena Lung Chingů (chápu, menší trvanlivost, ale i tak), možná až podezřele :-D Čili by mne také zajímaly zkušenosti s tímto obchodem. Pardon za menší OT
cajicek píše:Už jste tam někdo nakupoval? Je to celkem nový e-shop a ted´ tam mají i slevy. Čaje se mi zdají cenově dostupný a mají u nich hezký popis, jen bych u nich rád znal dobu sklizně. Uvažuju o nákupu, ale radši bych předtim pár postřehů od někoho, kdo tam kupoval jak je s tim spokojen
joda píše:To mne prosím nechápejte špatně, Váš cíl je mi sympatický a určitě zkusím od Vás něco ochutnat, až se mi ztenčí zásoby. Abych však obhájil svůj předešlý post: například v cenové hladině Vaší Ji Pinové Bohyně se jinde pohybují tradiční Bohyně z roku 1998 (z tradičního kultivaru a tradičně zpracované, tudíž také Ji Pin). Ale to bylo jen tak na okraj můj postřeh, rozhodně tím nechci jakkoli zpochybňovat kvalitu Vaší produkce. Vaše popisky například, jak bylo zmíněno, jsou opravdu velice podařené a moc se mi líbí! Michal Zajačík
Zpět na Zkušenosti s obchody s čajem a příslušenstvím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků