Pomoc pri vybere shu pu erhu z TuochaTea.com
chcel by som si objednat tak 3-4 kolaciky
vedeli by ste mi daco odporucit? chcem sa orientovat hlavne na tie mladsie pu erhy, kedze pri archivnych ide cena rapidne hore
vedeli by ste mi daco odporucit? chcem sa orientovat hlavne na tie mladsie pu erhy, kedze pri archivnych ide cena rapidne hore

Pyroh píše:Gwynnbleid: Už to je docela dávno - ale přesto - jak to dopadlo?
Před pár lety jsem v rámci prochutnávání oblastí udělal docela dobrou zkušenost, že některé čaje, které byly zamlada skvělé, se zhoršily a naopak některé, které nebyly nic extra (resp. měly "vady") už po třech letech jsou podstatně lepší - je docela zajímavé odhadovat, která chuť se změní/zlepší/zhorší a jak. Btw. kdybys měl zájem o Blue Label, můžu nějaký poskytnout, nijak na něm nelpím - trochu jak říkáš s těmi čaji tehdy - tehdy mi to přišlo super, ale už jsem se zase taky posunul.
Mozno by som aj bral. Napis pripadne branislav.boda@gmail.com Najviac ma posledne prekvapil purple 2009- presne to iste som si vsimol ako ty co si pisal na e-cajovni. Pred cca rokom ma az tak nebral (oproti cerstvemu sa zhorsil chutovo) ale ked som ho chutnal pred tyzdnom tak som bol uplne mimo. Nadherna vona po malinovych listoch.
posledne sme odtial brali vzorky pre pu-erh klub co u nas robime, moc dobre caje, ale za tie vynimocn si clovek priplati... Vraj stoji za to aj ta jeho produkcia vlastna- aj dost fajn ceny na to ma.
Ty puery z LF edice jsou velmi dobré. Žadný zatím nevybočuje zvlášť špatným směrem. Nejradeji mám svatebni edici a Yiwu koláčky. Mám toho pár kilo a pevně veřím že to bude jednou skvost, jinak jsem prodělal kalhoty. 
)) mám doma asi 7 vzorků, nějaké asi 3 jsou již na webu. Je to výborné, ale ne nejlepší. Kvalita versus cena odpovídá, ale celý koláč bych si tam asi nekoupil.

Zpět na Černé, zrající & PuEr - Hei Cha
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků