Yiwu Zhengjialiangzi '09...moc prijemna zalezitost po dlhom studenom dni
Nature uses only the longest threads to weave her patterns, so that each small piece of her fabric reveals the organization of the entire tapestry. R.P.Feynman
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Ten mi moc chutná, pro mne rozhodně velké překvapení!
Jinak teď si dávám 2008 Anxi Long Juan Tie Guan Yin AA+, použil jsem Alpskou vodu z Merana, co jsem si jako balenou dovezl z Itálie a je to naprosto neskutečná bomba!
Dneska jsem jej dělal poprvé, ale rozhodně mě zaujal. Budu si jej muset připravit znovu, abych se rozhodl jestli mi chutná :-D 100% mě nepřesvědčil, ale špatný rozhodně nebyl.
Šálek čaje je jako váš život. Záleží na tom jakou péči mu budete věnovat.
Bangwei '10...dufam ze s teplejsim pocasim ma prejde nonstop chut na gu-shu...
Nature uses only the longest threads to weave her patterns, so that each small piece of her fabric reveals the organization of the entire tapestry. R.P.Feynman
Čaj zo mňa uvolňuje nápady, ktoré driemu v hlbinách mojej duše. .Lev Nikolajevič Tolstoj http://kolemdouci.tumblr.com/ čo noc či deň či Slnko či tma dala ..
Cely vcerejsi den jsem si delal chute, jak si po ranu nasleham matcha. Ale znate to... vstanete, venku zatazeno a vlezla zima... prosmejdite zasoby a jasna volba je na svete! 2006 Boyou "Chinese New Year"
Čaj zo mňa uvolňuje nápady, ktoré driemu v hlbinách mojej duše. .Lev Nikolajevič Tolstoj http://kolemdouci.tumblr.com/ čo noc či deň či Slnko či tma dala ..