Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
2011 Xi Zi Hao Ding Jia Lao Zhai Xiao Beeng Cha "Dvojí štěstí z nebes" Fantasticky Sheng! Dokaze velmi povzbudit, ale zaroven zharmonizovat cakry. Dnes jsem znatelne pocitil nastup zvrchu od hlavy, postupne pres stred hrudniku, solar, az do podbrisku. Toto se mi nestava moc casto... asi je to fakt dobrej caj :-D
Tai Ping Hou Kui...dopijanie poslednych zasob...tento zelenac nestraca casom az tak ako som sa obaval
Nature uses only the longest threads to weave her patterns, so that each small piece of her fabric reveals the organization of the entire tapestry. R.P.Feynman
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Čajový večer s přáteli, 2010 Lancang Shu Zhuan cha, 2007 CNNP Hunan Shouzhu Fuzhuan a jako závěr tradiční silně pečená Tie Guan Yin z roku 2008. Zajímavý večer
-> Lesasyn: tenhle čaj jsem si fakt oblíbil, je super.
Já si dal 2009 Mengku Wei Zui Yuan Sheng Zhuan Cha, ale nějak se mi nevyvedl, bylo to dosti hořké až to přebilo zbytek. Asi přílišné dávkování, či moc velká teplota, ale každopádně dnes jsem spokojený nebyl.